Alimente bune pentru noi

Ma gandesc ca astazi ar fi bines a mai vorbesc despre ce ar trebui sa mai consumam. Pentru ca e bine sa avem grija de organismul nostru.

Asadar, e bine sa consumati propolis, fie sub forma de granule sau tincture. Acesta se gaseste de cumparat in piata, la oamenii care vand miere de albine sau la magazinele de produse naturale. Este recomandat pentru prevenirea infectiilor.
Copiii de obicei isi petrec mare parte din timp in grupuri, la gradinita sau la scoala, si sunt foarte expusi infectiilor si racelii. Astfel e bine sa dati copiilor tinctura de propolis, aproximativ cate zece picaturi, pe o bucatica de paine sau pe zahar. Prin acest mod, ii pregatiti pe copilasi sa treaca sanatosi peste aceasta perioada de timp cu vreme foarte schimbatoare.

Un alt aliment bun de consumat este bine cunscuta miere de albine. Aceasta nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, dearece contine antibiotic natural. Daca o consumati constant, zi de zi, puteti preveni si trata multe afectiuni, cum ar fi o banala raceala si chiar gripa la ulcer sau rani deschise, infectate.

Cimbrul contine proprietati puternic antiseptice si antioxidante si actioneaza mai ales asupra bolilor aparatului respirator. Acesta se poate administra sub forma de ceai si ulei. Are beneficii multiple, incluzand tratarea de amigdalita, infectii urinare, febra, gripa, infectii dentare si sinuzita.
Astfel, nu va ramane sa dati decat o fuga pana la farmacie pentru a avea un organism sanatos.

Comentarii