Cum tratam anumite dureri?


Pentru cei care cred ca medicamentele nu sunt de niciun folos sau cred in vindecarea prin produse naturale, pot sa va zic ca astazi ma adresez voua in mod special pentru ca voi vorbi despre diverse lucruri care v-ar putea nemultumi si cum ati putea scapa.

Spre exemplu., daca suferiti de insomnie puteti sa va umpleti saculet cu un amestec de plante aromate, dar mai putin, cum ar fi lavanda, menta, teiul sau sunatoarea. Inainte de a va culca, preparati-va o infuzie din sunatoare pe care s-o indulciti cu un varf de lingurita de zahar si tot atata miere. Ceaiul respectiv va trebui sa il consumati cald, in timp de 10- 15 minute. 

Daca in schimb aveti probleme cu durerea de cap, lucru care, in cazul nostru, al femeilor, se intampla destul de des, umpleti un saculet cu cimbru, levantica si rozmarin. Inainte de a va pune la somn puteti totodata aplica pe frunte un cartof taiat rondele sau puteti bea o cana de 
ceai din cimbru. 

Pentru durerile de burta va puteti trata cu un saculet de panza umplut cu cimbru, incalzit pe soba sau chiar la aragaz. Astfel, aceasta pernuta medicinala va poate scuti de un tratament medicamentos scump.

Comentarii