În căutare de Piese Auto

Bună dragi cititori,

Astăzi o să vorbim despre maşini, piese auto şi alte chestii scoate din bărbaţi "animalul" autofil. Mai exact o să vă povestesc o întâmplare amuzantă ce s-a petrecut anul trecut.

Ne strânsesem aproximativ 35 de prieteni şi pornisem pe "Şoarecului" (o zonă din Bucovina, la poalele Munţilor Orientali, între Suceviţa şi Marginea), la un grătar ce avea să dureze toată ziua. Înainte de a porni, ne-am oprit la un hipermarket din zonă, unde am umplut cam 7 coşuri de cumpărături necesare pentru ieşirea la iarbă verde.

Am încărcat în maşini produsele şi am pornit spre locaţia aleasă de noi. Erau 14-15 maşini, care mergeau una după alta, de lăsau impresia că suntem un convoi de nuntaşi. Cu toţii avem prieteni vitezomani, aşadar, nici din grupul meu nu a lipsit câţiva care imediat un calcat pedala şi uşor, uşor au luat-o înainte. Într-o zonă fără semnal, cu drum forestier şi zeci de locuri de iarbă verde e greu să îi găseşti pe cei care au luat-o înainte fără a comunica unde sunt. Timpul trecea, şi pentru a nu întârzia, convoiul s-a oprit în speranţa că vitezomanii noştrii se vor întoarce. Aşa a şi fost, dar am ajuns cu o oarecare întârziere. În timp ce unii mergeau liniştiţi printre pietrele ascuţite, alţii făceau slalom pentru că maşina nu le permitea luxul de a conduce liniştiţi pe drumul forestier.

Printre noi se afla şi o fată, cu un SEAT cumpărat în urmă cu 5 zile, nou nouţ. Experienţă de sofat? Cam tot atâtea zile. Ea era singura care rămăsese în urmă şi nu înţelegeam de ce. Noi găsisem un loc perfect de iarbă verde, iar ea trăsese pe "dreapta", undeva pe iarbă. Am fugit la dânsa, câţiva dintre băieţi şi am constatat că plângea în hohote. Noi nu înţelegeam ce s-a întâmplat. După un minut, s-a tras concluzia. O piatră i-a atins baia de ulei, şi a spart-o, maşina devenind complet nefuncţională. La 45 de km de civilizaţie, fără semnal telefonic e destul de greu să te descurci. Am încurajat-o că se va rezolva şi totul va fi bine, am continuat grătarul şi am încercat să uităm de incidentul nefericit (pentru ea cel mai mult). Înainte de a pleca, cineva din grupul nostru avea instrumentele necesare pentru a o tracta, lucru pe care l-a făcut. Ne-am îndreptat imediat spre cel mai apropiat service de piese auto din zonă. Era mult mai uşor dacă mergea netul şi puteam să rezervăm piese auto online, dar poate data viitoare de acum.

Şi uite aşa, ii se poate întâpla oricui, mai ales într-o zi în care vrei să te simţi bine. De aceea e bine să ai întodeauna un număr de telefon al unui magazin piese auto sau al unui service, pentru că maşina ta poate să intre în încurcătură.

Dacă tot vorbim de maşini şi piese auto vă recomand personal mai jos Lumea Auto, unde vei găsi tot ce îţi doreşti. (tu şi maşina ta). Recomand să achiziţionaţi piese auto noi.

Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.



Comentarii