Bacău şi Cluj - unde recomandaţi?

Mâine pe la orele prânzului o să fiu în Bacău şi o să poposesc până după-amiază, mai exact până la 18:30.
Am trecut de nenumărate ori prin Bacău, dar număr pe degete de câte ori am vizitat Bacăul în adevăratul sens al cuvântului. Pentru băcăuani sau pentru cunoscătorii acestui oraş aş dori câteva informaţii:

Intrarea gratuită. Taxa ieşire: 5 Lei

Nu se întâmplă într-un club de fiţe sau la un spectacol de nu ştiu care dar se întâmplă în România.
Ieri am fost la o agenţie de pariuri, unde intenţionam să pariez pe curse de câini. Am stat aproximativ 10 minute timp în care am văzut două curse. Nu am pariat pentru că erau surprize la fiecare cursă, aşa că m-am decis să bag la slot-machines. Da, la aparate, păgănele, jocuri de noroc, cum doriţi să  le numiţi.

Articole recomandate - (2)

Dacă eşti blogăr, recomandă-mi articolul tău aici sau pe @OigenShow.
Dacă eşti cititorrecomandă-mi un articol care ţi-a plăcut, aici sau pe @OigenShow.

Pentru astăzi vă recomand zece articole pe care le-am găsit interesante, şi unele dintre ele recomandate.

Lecţia de voce

Poţi să ai o dicţie perfectă şi să ai control total asupra cuvintelor. Greutatea vocabularului tău se simte cu fiecare cuvânt rostit. Devine tot magic când vorbeşti, însă magia dispare odată ce nu şti să-ţi foloseşti vocea.

Da, sună bizar şi (wtf) neinteresant dar sunt rigori care trebuiesc respectate, mai ales în cazul persoanelor de televiziune şi/sau radio. În presa scrisă nu ai nevoie, dar chiar de nu faci parte din sfera mass-mediei, te va ajuta în viaţa de zi cu zi, să impresionezi persoanele din jurul tău prin vocea ta care v-a stârni respect, impunere, eleganţă, putere, carismă, provocare şi suspans. Totul depinde de tine şi dacă doreşti asta.

Produse de papetărie şi birotică

OfficeSupply.ro este locul de unde poţi achiziţiona produse de birotica si papetarie, rechizite şcolare, instrumente de scris sau hârtie.

Eşti un român dobitoc.

Trebuia să mă descarc. Blogul, prin natura lui e o metodă de a aşterne gânduri, în cel mai personal mod posibil. Indiferent că vorbim de gânduri pozitive sau negative. Cred că acum o să aştern gânduri din categoria a doua.

Mă adresez unui dobitoc, care prin natura lui societatea îl numeşte dobitoc. Şi binenţeles, e român. O să mă jur că nu mai fac afaceri cu români. Îi dai dobitocului ce vrea iar dobitocul prin natura sa dobitocească îşi însuşeşte ce i-ai dat şi când vine vorba să te onoreze cum ai făcut şi tu, nu te onorează şi culmea, pe deasupra, aruncă vina neonorării lui pe seama ta. Apoi dobitocul te face mincinos, ca mai apoi dobitocul să vrea să-ţi ia şi cămaşa de pe tine. În cele din urmă, dobitocul dispare şi te lasă cu ochii în soare.

DOBITOCULE, dacă citeşti asta sper să-ţi dai seama cât de dobitoc eşti. Recunoaşte-o să te simţi mai bine, oficial, dacă eşti OM. Sper că vei primi înzecit din ce mi-ai făcut dobitocule. Nu am nevoie de nimic de la tine, că nu stau în ceea ce aveai de onorat. Dar să şti, faptul că eşti dobitoc nu se va schimba niciodată.

Ca să conchid, acestă înşiruire de idei, te anunţ cu regret, că eşti cel mai mare dobitoc pe care l-am cunoscut.

P.S. Eşti un dobitoc.
P.S. 2. Tot dobitoc rămâi.

Articole recomandate - (1)

Citesc zilnic aproximativ 50 de blogări pasiv (fără să comentez) şi citesc alţi 20 de blogări activ (comentez). Nu comentez la unii ori pentru că e no comment, ori că nu are rost să mă bag în seamă. Orice articol interesant, îl comentez, restul le citesc şi stochez informaţia în căpuşor.

Dacă eşti blogăr, recomandă-mi articolul tău aici sau pe Twitter - @OigenShow.
Dacă eşti cititor, recomandă-mi un articol care ţi-a plăcut, aici sau pe Twitter - @OigenShow.

Tălmăcean dansează la Antena 2

Am ajuns să o văd şi pe asta şi îmi pare rău şi sincer, regret că mă aflu în România. Sunt dezgustat complet de cei care "conduc" ţara asta. Sper să schimb ceva într-o zi, dar până atunci voi fi nevoit să-mi întind nervii la maxim cu persoane de-a dreptul handicapate (mintal).

Să mă ferească Dumnezeu dacă am văzut aşa ceva, undeva, oriunde în lume. Tălmăcean. No commentDeci? Putem trage o concluzie?

Gerovital. Pentru femei cu Farmec

În viaţă avem multe alegeri de făcut, însă unele pot fi dificile. Iar când vine vorba de corpul tău, alegerea ta trebuie să fie sigură şi benefică. Calitatea şi faptul că brandul Gerovital este cel mai cumpărat din România, vorbesc de la sine.

A apărut Episodul 11 - Psihic din Robotzi

Fiecare săptămână înseamnă chin pentru mulţi iubitori a deja serialului "Robotzi". Revoluţia roboţilor a apărut în urmă cu două luni jumătate şi de atunci ei câştigă tot mai mulţi fani. Acuma serios, cei 190.000 persoane care au dat "Îmi place" pe Facebook îs de băgat în seamă.

Cine doreşte să vizioneze clipul îl puteţi urmări aici pe site-ul Creative Monkeyz. Ce părere aveţi de noul episod?

Revigorează-ţi computerul

Ieri am observat cum dektop-ul meu devine din ce în ce mai greu de folosit. Nu că vre-o componentă nu merge ci din cauza soft-ului sau mai bine zis soft-urilor care se urcă pe umerii RAM-ilor si îmi transformă pc-ul din Procesor pentium 4 în procesor Pentium 2.

Mă pricep câtuşi de puţin atât la hardware cât şi la software. Asta cu toate că nu am terminat liceul la specializarea mate-info ci, paradoxal cunoştinţelor mele IT, la specializarea filologie. Filolog şi viitor jurnalist, cunoscător aprofundat în IT. Hilar.

Smiley e preot în comedia "The Godmother/Naşa"

Îl puteţi vedea pe Smiley, într-o postură mai puţin obişnuită în noul film de la Media PRO - The Godmother/Naşa o comedie produsă de Alma Sârbu.
Smiley cântă în continuare însă cântece bisericeşti.Mi se pare cam geluit părul pentru un popa, dar nu vreau să fiu critic acuma. Deci, ăsta e Smiley.

Smiley a devenit preot!

Acesta este posterul filmului The Godmother - Naşa
Nasa poster

Apple. Magazin. Magie

Apple este un brand format în ani grei de muncă şi cercetare. Astăzi este cea mai cunoscută şi apreciată companie de computere personale, software şi electronice. Cele mai bune produse hardware ale companiei sunt: seria de computere Macintosh, iPod-ul, iPhone-ul şi deja celebra tabletă PC - iPad-ul. În mai 2010 Apple a surclasat Microsoft-ul şi a devenit cea mai valoroasă companie cu cea mai avansată tehnologie.

Apple Premium Reseller şi Apcom pregătesc pentru români un Apple Store. Nu va fi un simplu magazin, va fi mai mult de atât. Vei simţi cu adevărat ce înseamnă lumea IT. Fiecare parte a corpului tău va intra într-o stare euforică. O să trăieşti intens. Abia aştept această Deschidere iStyle Cotroceni la care cu siguranţă o să particip.