Blogul lui Serban Huidu suspendat

Serban Huidu

Regretele nu o sa dispara niciodata si nici mortii nu o sa invie. 


Astazi, S. Huidu si-a anuntat retragerea din viata publica. 




Mediatizarea lui Serban Huidu a trecut limitele, iar asta puteti vedea si voi cum pe fiecare canal TV, tabloid, radio  cate una, doua sau trei stiri despre ce se petrece acum in viata lui Huidu. Atat in viata privata cat si in cea publica. Iar internetul, este impazit de tot felul de asa-zise stiri, ipoteze ale accidentului si adevarate dezbateri in blogosfera romaneasca. Avand in vedere ca a ucis (din culpa) trei persoane, ar trebui lasat sa-si linga ranile si sa isi revina. Si asa urmeaza sa fie judecat pentru faptele lui. O asemenea mediatizare provoaca o demoralizare completa, iar agentiile media isi numara ratingul si banii obtinuti de pe urma acestui subiect.

Romanii s-au impartit in doua tabere. Una judeca si se bucura de faptul ca Huidu poate ajunge dupa gratii, iar cealalta tabara il compatimeste. Eu unul sunt netru, si atat. Serban Huidu e unul, iar Carcotasul Huidu e altul. Multi confunda rolul de carcotas din emisiune cu viata lui reala. Emisiunea consta in exprimarea unei opinii, intr-un mod haios. Ca limbajul sau asemanarile erau uneori exagerate, faceau parte tot din emisiune insa nu faceau rau persoanelor in cauza. Trebuie sa fim realisti totusi. 

Am intrat astazi pe blogul lui Serban Huidu. Surpriza: Site-ul este suspendat!
Acum cateva zile, cand abia incepuse mediatizarea lui Serban, intrasem pe blog si de pe data de 29 septembrie nu mai era actualizat. 
Acum, blogul a disparut complet. A fost sters (intentionat de catre autor sau webmaster-ul blogului) sau a fost sters de firma sub care avea domeniul .ro si hostul.? 



Dupa parerea mea, odata cu aflarea sentintei, mass-media se va calma privind subiectul Serban Huidu. Apoi, in mai putin de o saptamana subiectul va disparea din media. Vor aparea alte subiecte, alte scandaluri alte "victime" ale mass-mediei. 


Si odata cu disparitia subiectului Huidu din media, va disparea si Serban Huidu - omul public. 

Comentarii

Anonim a spus…
timp de atatia ani ai facut multa lume bucuroasa..pe alti i-ai suparat..eu zic ca esti un om minunat...la tv asa trebuie sa fii....asta e emisiune tadesi uni se suparau...de ce, pt ce?pt balbele lor...fii tare...Dumnezeu va avea grija de tine...oricui i-sepoate intampla....