Videochat Iasi

Înainte de toate, vreau să amintesc că prezentul articol este un advertorial. Mă adresez în principal fetelor care doresc un venit stabil şi să lucreze pentru videochat Iasi.

Videochat Iasi este un grup de fete, care au pseudonimul de "Fete Norocoase". De ce au numele ăsta? Probabil comunitatea formată în cadrul Videochat Iasi se simte astfel şi din câte am citit pe site-ul lor oficial, câştigurile, facilităţile şi ieşirile în oraş sunt un mare plus la cuvântul "norocoase". Nu e chiar o slujbă ca oricare alta, dar pe cât vi se pare de neobişnuită, pe atât de interesantă este. Mai mult, Videochat Iaşi a apărut şi în cadrul ştirilor ProTV unde a fost promovată ca tip de slujbă.

Pentru fetele care vor să ştie cât se câştigă şi cum primesc banii, vreau să vă informez că banii îi primiţi la sfârşitul fiecărei zile. Puteţi câştiga 100 RON într-o zi sau 500 RON, iar dacă depăşiţi anumite încasări lunare aveţi bonusuri care nu sunt de neglijat. Ba mai mult, sunt foarte atractive. Cheltuielile training-ului, chiriei, servicilor de curăţenie, plata impozitelor către stat sunt plătite de ei.

Pentru fetele de la Videochat Iaşi discreţia este importantă, şi nici dvs. nu o să duceţi lipsă de ea.
Succes.

Comentarii

TAMY a spus…
nu este rau sa scrii advertoriale...un ban in plus, daca se poate :)
Anonim a spus…
Si cum sa facem sa si gasim aceste fete pentru saloanele noastre?:D
Escorte Hunedoara a spus…
Pe asta cu plata la sfarsitul zile nu am mai auzit-o! Plus ca mi se pare si stresanta.