Articole Sponsorizate

Eşti blogger? Atunci merită să parcurgi acest articol pentru că este în interesul tău. Vreau să anunţ, cu mare bucurie, deschiderea oficială a site-ului Articole Sponsorizate.

Ce este Articole Sponsorizate? Este o reţea de advertising, care plăteşte bloggerii să scrie articole pentru clienţii săi. Blogosfera românească nu este bine organizată pentru a face campanii publicitare de succes. Blogul, chiar dacă este un hobby pentru mulţi dintre noi, metodă de socializare sau pur şi simplu, un jurnal personal, are şi calitităţi productive. O să fi mai împlinit dacă blogul tău generează bani, pentru că la urma urmei munca fără răsplată e ca somnul fără odihnă. Poţi să-ţi cumperi domeniu şi host propriu de bani, poţi îmbunătăţii designul site-ului tău sau de ce nu, să ai un venit suplimentar pe măsura muncii tale.



Pentru ce eşti plătit? Pentru fiecare articol sponsorizat pe care îl vei scrie. Nu ţi se impun restricţii. O să scrii în stilul tău propriu şi ai libertatea de a vorbi deschis despre produsul/serviciul promovat. Un advertorial, poate valora câţiva lei, zeci de lei sau sute de lei. Totul depinde de numărul de cuvinte, cuvintele cheie, link-urile do-follow şi pagerank-ul tău. Articolele sponsorizate sunt cea mai uşoară metodă şi bine plătită metodă de a scoate bani cu ajutorul blogului tău. Trebuie doar să îţi doreşti asta.
Site-ul este administrat de firma European Advertising Network SRL.

Vă invit pe www.articole-sponsorizate.ro pentru a vă înscrie blogul şi a începe să câştigaţi bani scriind articole sponsorizate. Poţi ajuta prelua articolul pe blog la tine, să-ţi înştiinţezi colegii din blogroll. Dacă doreşti, binenţeles.

Comentarii

Tamy a spus…
da, interesant...daca este vorba de bani ...de ce nu...
Lillee a spus…
Hmm, interesant. Ia sa fac si eu o vizita pe site-ul respectiv. :)
Lillee a spus…
Am intrat, mi-am facut cont, insa intampin o problema la faza cu codul bannerului. Cu toate ca l-am introdus pe prima pagina imi spune ca blogul nu e acceptat si ma roaga sa introduc codul. Wtf? Ma poti ajuta?
Roxandrei a spus…
Ar fi ok daca ne-ai zici tu cati vizitatori ai si cat ai scos din urma unor articole.
Sunt multi care te fac sa muncesti pe bani putini.
Daniel a spus…
Cum ai obtinut tu link in blogroll blogului acelui site??? esti cumva unul dintre fondatorii proiectului??
C.L.M. a spus…
Interesant :-?
Cristi a spus…
Bafta cu noul site, Eugen!
Natural a spus…
Bine ai venit in primul Blog and roll de toamna!