În atenţia blogărilor

Scriam acum câteva săptămâni în acest despre cum puteţi valorifica potenţialul blogului.La scurt timp după, am demarat începerea unui proiect vechi, care este în strânsă legătură cu blogării.

Proiectul este în stadiul de desfăşurare, urmând ca în săptămâniile ce urmează să fie înfiinţată SRL-ul. Mă bătea gândul de mult să-mi încep o firmă, chiar nu demult scrisesem un articol despre taxele şi impozitele exorbitant de mari.

Împreună cu un partener de nădejde, vom lansa curând o firmă (nu spun despre ce e vorba), însă care are menirea de a transforma blogul dvs. într-un blog ce asigură subzistenţă. Un concept, zic eu şi partenerul meu, ce va servi blogărilor români, o modalitate de a face bani cu munca lor. Ar fi un impuls, părerea mea, suficient încât să facă din blogări-hobbyşti în blogări profesionişti şi de calitate.

Orice blogăr va putea să câştige bani datorită blogului său. Binenţeles, caştigul va fi cu atât mai mare cu cât doriţi dvs.

Întrebarea mea, de final, câţi dintre dvs. ar dori să aibă de câştigat şi financiar de pe urma blogului său şi continuând să faceţi ce ştiţi dvs. mai bine?

Comentarii

Cristi a spus…
As dori sa am de castigat din blogul meu, dar acum e prea devreme pentru asa ceva. Mai am de munca la blog. :)
Oigen a spus…
@Cristi, poti sa castigi cu blogul si la nivelul la care esti. Cu cat blogul e mai vechi si bun, cu atat castigurile sunt mai mari.
Matt a spus…
Un concept interesant. Astept sa-l vad pus in practica.
Anonim a spus…
Echipa Clanway te invita sa participi la un concurs de provocari.Te asteptam!Pentru mai multe detalii intra aici
Bogdan Vasiliu a spus…
Chiar as vrea sa castig si eu bani cu blogul meu, dar este posibil?
Lillee a spus…
Pai... astept detalii. :)
De ce mi-ai pus linkul meu la "blogari profesionisti? Ma flatezi, sa stii. Sau e pura coincidenta? Oricum, sar'na. :D