Marketing Afiliat pentru Blogări

Puteţi să vă tranformaţi hobby-ul de a scrie într-o modalitate de venit suplimentar. Nu sunt "băiatu'" care de spam-uri pe mail, nici cel care "câştigaţi un BMW X5" dacă faceţi aşa. Vorbesc despre posibilităţiile pe care vi le oferă internetul şi cum poţi, ce necunoscător, să practici marketing-ul afiliat.

Blogul are nevoie de sustenabilitate financiară. Bucuria de a scrie va fi maximată de profitul adus de pe marketing-ului afiliat.

Eu câştig suplimentar cu ajutorul site-ului Tizo, fostul Aukro. Este un site de licitaţii/cumpărări/vânzări online.Orice membru poate vinde sau cumpăra de la accesorii la antichităţi sau îmbrăcăminte. Deasemenea, site-ul are un program de afiliere, prin care eşti plătit 5 RON pentru fiecare membru adus. Dacă membrul recomandat de tine (adus de pe blog-ul tău, prin banner sau link) se activează integral (prin telefon) mai primeşti 5 RON. Aşadar, poţi primii 10 RON de la fiecare recomandat de-al tău. Plata se face prin transfer bancar la minim 100 RON.

Câştigul se impozitează cu 16%, bani care merg la stat. Pentru a nu plăti tu la sfârşitul anului impozitul pe profit, cota unica de 16% (impozitul pe salarii), se percepe direct prin firma plătitoare.

Am scos 280 RON din care 45 RON impozit. Am primit pe card 235 RON. Nu este o sumă fabuloasă dar este un câştig suplimentar, un ban de biscuiţi în plus. Statisticile contului meu le puteţi vedea mai jos.

CLICK PENTRU ZOOM

Înregistrează-te şi tu acum în Programul de Afilieri. Câştigă şi tu cu blogul.


Tizo.ro

Comentarii

Cristi a spus…
E foarte interesanta chestia! Pana acum blogul este un hobby pentru mine. Nu m-am gandit niciodata ca as putea scoate ceva bani din el.
Zina a spus…
Eu nu am inteles ce faci tu pe blog pentru ca firma asta sa te plateasca.Doar afisezi bannerul ei sau mai faci si altceva?
Daca ai reclame de la adsense mai poti sa faci treaba asta ?
Nicu a spus…
Nu stiam de asa ceva...
dar intotdeauna este bine de stiut...:)
Mersi pentru indicatii!
Bogdan Vasiliu a spus…
Interesantă oportunitatea.
Nicu a spus…
Eu m-am inscris pe acest site dar mai departe nu prea ma descurc .

Poate ma poti ajuta....
Multumesc!
Administrator a spus…
@Zina daca ai Adsense poti afisezi si bannerul lor. Nu conteaza asta. M-ai intrebat ce trebuie sa faci. Practic doar sa afisezi bannerul pe blog, sa fie cat mai vizibil si sa se inregistreze lumea. Tu obtii bani pentru fiecare persoana care se inregistreza datorita click-ului dat pe bannerul tau. Tu esti un intermediar, intre ei si public.

@Nicu, dupa ce te-ai inscris cauta sa iti activezi contul prin telefon. Dureaza 2 minute. Dai nr. de tel., iti vine un sms cu un cod si il adaugi la ei. Devii activat integral in momentul asta. Apoi, te duci in footer-ul(jos) site-ului unde vei gasi o sectiune numita Program Afiliere. Accepti "Termenii si Conditiile", adaugi site-ul/blogul tau si in maxim 24 de ore ti-l accepta. Apoi iti alegi un banner pe care il pui pe blog.
Nicu a spus…
Mersi mult...:)
Harry a spus…
Ei, daca e sa primesti comision pentru fiecare membru adus in comunitatea Tizo, o parte din bani provin si de la inscrierea mea.