Părerea mea despre Ford B-Max

Astăzi la salonul Salonul Auto de la Geneva a fost descoperit noul Ford B-Max care va fi produs în România la uzinele Ford din Craiova.

Maşina ce va circula şi pe şosele în curând vine faţă de modelul Ford Grand C-Max cu dotări noi şi este mai compact. Uşile din spate sunt culisabile spre înapoi. Design-ul maşinii după părerea mea este unul impunător, şi pe lângă eleganţă şi atitudine am rămas foarte plăcut surprins de partea frontală a maşinii. Parbrizul este foarte mare oferindu-ţi ţie, ca şofer, în primul rând vizibilitate mare dar şi un conform enorm cât eşti la volan. Conturul şi liniile perfecte îmi dă senzaţia că mă uit la o maşină ce e venită din viitor. Este adaptată la nevoia oamenilor de a fi în pas cu tehnologia.


Sunt sigur pe ca orice şosea din lume, maşina Ford B-Max este una ce nu va fi trecută cu vederea. Ea va fi remarcată şi apreciată de orice persoană. Este o maşină după părerea mea pentru orice categorie de vârstă. Pentru tineri e nemaipomenită, fiindcă are aerul de "future" şi este, cum am zis mai sus, o maşină cu atitudine. Pentru celelalte categorii de vârstă se pliază perfect, pentru că este elegantă şi oferă confort şi are dotări pentru orice fel de aşteptări.


Părerea lui 
Şotropa Eugen Ştefan, student în anul II la Facultate de Jurnalism - Comunicare şi Relaţii Publice!


Şotropa Eugen Ştefan

Comentarii

Blogatu a spus…
http://blogatu.ro/2011/03/ce-cred-bloggerii-despre-ford-b-max.html Salut, ti-am publicat pe blog parerea despre Ford B-Max
Bogdan Vasiliu a spus…
Interesantă reclamaţia :)) Cam cât costă modelul full option?
Administrator a spus…
@Bogdan, păi cam 17.000 euro. :D