M-am indrăgostit de SmartPhone-uri

Până nu demult, precum am declarat şi într-un articol anterior, smartphone-urile nu mă atrăgeau deloc. Nu că era vorba de atracţie dar consideram un lucru de aruncat banii, nicidecum folositor. Aşa că umblam cu un simplu telefon, cu cameră foto-video (cred că am folosit-o o singură dată).


Asta până am dat de un smartphone SAMSUNG I5800 GALAXY 3 care pe de-a dreptul m-a dat pe spate. Lansat în 2010 acest telefon este mai mult decât un "telefon", este un gadget foarte util. Ai jocuri, GPS, Google Maps, OS Android, camera video, camera photo, Wireless LAN, 3G, GPRS, Rama foto. 


Mai jos aveţi un review al telefonului în limba română. Aş putea să vă explic în cuvinte, dar cred că imaginiile vă sunt mai de folos. Vizionare plăcută.




Este un telefon bun şi îl recomand. Am scris acest articol pentru o campanie campanie Quickmobile realizată  cu sprijinul stimabilului Chinezu pentru un Ipad2. 

Comentarii

Daca tot vorbim de campanii quickmobile intrebarea care se pune este daca sunt seriosi sau neseriosi?
Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana (era un telefon facut pentru Africa!). L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). I-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca: ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Sper sa nu ajungeti si voi in instanta pentru a va recupera banii !