Cum va arata noul iPad2?

Suntem doar la câteva ore distanţă până la începutul prezentării Apple, care va avea loc miercuri, la Yerba Buena, Centrul de Arte din San Francisco, unde compania o să anunţe iPad 2.

Zvonurile spun că noul iPad nu e diferit de originalul lansat anul trecut. Dar  speculaţiile din ultimile săptămâni lansate pe bloguri şi site-uri web, au fost alimentate de scurgerile de informaţii de la Apple. Compania a refuzat să ofere orice fel de detalii înainte de prezentarea oficială.

Iată  ce se speculează:

 iPad 2 va fi mai subţire decât modelul actual, asta însemnând că îi va reduce din greutate.
Se crede despre iPad 2 că are doar o cameră foto, dar unii spun că va avea două camere - una în faţă pentru video chat-uri şi altul în spate pentru imagini statice. Această configurare ar fi similară cu cea al lui iPhone 4 şi iPod Touch.
Se aşteaptă de asemenea de la IPad 2  să aibă un difuzor mai mare, pentru redarea video şi muzică. Clienţii s-au plâns că difuzorul actual de la iPad este prea mic şi nu se aude destul de tare.



O fotografie găsită pe un blog de tehnologie japoneză se pretinde a fi noul iPad 2.
Luni şi marţi a început o controversă pe Web privind această fotografie, deşi unii bloggeri specializaţi pe tehnologie au declarat imaginile un fals.

Dar cea mai mare problemă pentru Steven P. Jobs, directorul executiv al Apple, este aceea că el se află în concediu medical, şi va apărea la anunţul de miercuri, în pofita faptul că are probleme de sănătate.

Voi posta informaţii noi despre iPad 2 după lansare.
Ce părere aveţi despre iPad-uri? Aşteptaţi noul iPad?

Comentarii

Bogdan Vasiliu a spus…
Dacă aş primii cadou unul, ar fi OK, altfel nu aş da banii pe unul.