Cerşetorul cu voce de AUR

Ştiam că sunt oameni care au parte de un dar divin, dar nu văzusem niciodată unul. Ştiam deasemenea că sunt oameni cu voce de radio (formată şi lucrată în ani de zile) şi ştiam că sunt câteva persoane în lume care s-au născut cu o asemenea voce. Şi pe deasupra, ştiam că o asemenea voce te tulbură emoţional. Dar nu ştiam că o să rămân atât de plăcut surprins.

Ted Williams este o persoană care a fost arestată pentru furt şi posesie de droguri, un fost drogat şi cum numim astăzi acest tip de persoane, o scursură a societăţii.
Viaţa lui a fost tumultuasă din cauza viciilor sale. Însă de doi ani este "curat" cum zice el, referindu-se că a renunţat la droguri şi speră că cineva îl vedea şi va zice: "Hey, avem nevoie de o voce ca a ta". Îşi doreşte un nou început şi speră să îşi schimbe viaţa în bine.
El a fost descoperit de un jurnalist, în timp ce mergea cu maşina s-a oprit de curiozitate pentru că pe pancarda pe care o ţinea Ted în mână scria: "Dumnezeu mi-a dat o voce de aur".

ţ

După ce jurnalistul a publicat clipul pe internet, Ted Williams a devenit în scurt timp faimos. La doar 2 zile după descoperire, acesta şi-a revăzut mama după 10 ani. A început să lucreze la radio şi pare că viaţa lui a luat un curs bun.

Întalnirea cu mama lui m-a impresionat deasemenea enorm. Zicea într-una: "Mami, mami ... mami "
Vă invit să urmăriţi!

Comentarii

Bogdan Vasiliu a spus…
Alţii au talent!