Routere de la EvoMag


Înainte de a trece la tema articolului doresc să vă fac o scurtă prezentare a e-magazinului evoMag!
EvoMag este un magazin online de unde puteţi achiziţiona produse din domeniul IT&C şi Telecomunicaţii. Magazinul oferă de cinci ani clienţilor săi profesionalism şi calitate.

În continuare aş dori să vă informez despre utilitatea, necesitatea şi rentabilitatea routerelor.
Routerul conectează două sau mai multe reţele de caculatoare bazate pe "comutarea de pachete" (pachet switching). Funcţia pe care un router o îndeplineşte se numeşte rutare. Astfel, comutarea pachetelor asigură trimiterea unui pachet primit pe o interfaţă (de intrare) pe o interfaţă de ieşire.
 Achiziţionarea de routere facilitează atât instituţiile cât şi persoanele fizice. Routerul asigură internet la mai multe calculatoare simultan. În funcţie de performanţa acestuia, poţi avea viteză mai mare chiar dacă eşti conectat la două sau mai multe calculatoare.


Este foarte util atunci când doreşti să conectezi doua PC-uri la aceiaşi reţea de internet. Nu este nevoie să mergi la providerul de internet şi să îţi monteze un cablu separat. Pentru laptop-uri, routerul este ideal. Routerul are şi atribuţia de a distribui internet wireless. Cu ajutorul lui, te poţi muta dintr-o cameră în alta fără a fi nevoit să te deconectezi de la internet, şi mai important decât atât, fără a fi nevoit să cari un cablu după tine. În funcţie de performanţa routerului, poţi avea internet de la o distanţa anume.


Astfel, vei putea oricând beneficia de internet, la aceiaşi viteză dar la mai multe calculatoare deodata (PC sau desktop portabil). E un lucru pe care îl achiziţionezi o singură dată.


 Recomand routerul ASUS - Router Wireless RT-N56U (DualBand)


Îl recomand pentru viteza de transfer de 300 Mbps, 128 MB SDRAM, 8 Mb Memorie flash, două porturi USB 2.0, patru porturi LAN si un port WAN. Protocoalele suportate de acest router sunt Automatic IP, static IP, PPPoE (MPPE supported), PPTP, L2TP.


Lungime (mm): 172 
Lăţime (mm): 145
Înălţime (mm): 60
Greutate: 330 grame


Are o garanţie de 24 de luni. Este un router foarte bun şi rentabil. Cu siguranţă o să vă încânte când o să-l folosiţi. Să nu omitem faptul că ASUS este o firmă specilizată pe hardware şi software, şi este un brand cunoscut şi apreciat pentru calitate.





Comentarii