Gata Cafeaua? (19) Duminica cu zapada

E duminica dupa-amiaza si presupun ca fiecare dintre voi a savurat o cafea care sa va limpezeasca mintea si sa va revigoreze. Cafeaua e un viciu, dar e un viciu placut.
Mai neplacut este sa stai in casa intr-o astfel de duminica. Sa stai in fata calculatorului ca un robot si sa raspunzi pe messenger, pe facebook, pe twitter sau pe alte retele de socializare.

Ati observat ce frumos ninge afara? Sau cel putin in Radauti ninge nu stiu in alte parti ale Romaniei. Tinde sa ninga cu fulgi mari care sunt purtati foarte usor spre pamantul inghetat. Acolo se asterne ca o plapuma si totul in jur devine alb.
Sa vedem:
1. E duminica.
2. Ninge afara
3. Ce e de facut?

Puteti sa va delectati cu un film obisnuit sau 3D. Luati-va persoana iubita sau prietenul tau de pahar si tuliti-o la cinema.
Daca sunteti din Radauti aveti programul de la cinematograful nostru mai jos:
Duminica 20 Februarie de la 13:00 - 15:00 ruleaza Monster House 3D
De la 15:00 - 17:00 ruleaza Cloudy With a Chance of Meatballs 3D
De la 17:00 - 19:00 ruleaza Cloudy With a Chance of Meatballs 3D
De la 19:00 - 21:00 ruleaza Cloudy With a Chance of Meatballs 3DFilmul si statul pe un scaun, mancand popcorn si savurand suc dintr-un pahar mare de plastic te plictiseste. Hmmm, va recomand atunci putina activitate. Da, e sanatos si distractiv.
Majoritatea oraselor din Romania detin un patinoar. Asa ca ce mai astepti? 


Daca sunteti din Radauti sau imprejurimi va recomand patinuarul din Piata Unirii.
Daca sunteti din Bucuresti va recomand patinuarul Kiseleff, cel mai mare din Capitala sau cel din Cismigiu.


Ai innebunit. E criza unde vrei sa merg fara un ban in buzunar.
Nu ai bani asa ca stai ca popandaul in casa. De parc ai auzit? E placut sa te plimbi, seara prin el, cu ea sau cu baietii, indiferent daca iti ingheata obrajii. 
Parcul e o alegere pe care poti sa o faci fara bani in buzunar. Iti pui sangele putin in miscare, mai vezi orasul si societatea, si nu te ingropi intr-un mediu virtual facand sex cibernetic intr-o zi de duminica. Nu ca asta nu ar fi ok, dar e duminica si e pacat. 


Voi ce faceti duminica? Cum o petreceti? Ce alte modalitati recomandati?

Comentarii

Bogdan Vasiliu a spus…
Un remy între prieteni la un şpriţ.