Gata cafeaua? (18) Secrete si conspiratii?


Este ora 15 si 19 minute si presupun ca majoritatea dintre voi ati savurat cafeaua. Unii de la 8-9 dimineata, altii cu "noaptea in cap" pe la 11-12. Fiecare cu programul sau biologic.

Daca v-a mai ramas cafea, va invit sa o savurati cititind acest articol. Daca aveti convingeri, credinte si o minte care nu se poate deschide la unele afirmatii bizare va rog, nu va irositi timpul citind acest articol. Eu sunt sarit de pe fix, nebun. Intodeauna "nebun" sau "sarit de pe fix" au fost defapt raspunsul la diferit. Care dintre voi ar fi indraznit acum 2000 de ani sa zica ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui? Sau ca Pamantul e rotund si nu e adevarat ca daca ajungi la capatul Pamantului o sa cazi in Univers? Nu indrazneai, ca erai considerat nebun si probabil omorat. Cu toate ca mai tarziu aceste lucruri au devenit adevaruri absolute.

Lasand la o parte explicatiile, barbologia si intelesul termenilor o sa trec la esenta acestui articol. Doua lucruri mi-au tras atentia in presa de astazi.

Primul este cel in care Traian Basescu i-a propus viceguvernatorului Cristian Popa postul de premier. Sa nu faceti confuzie cu actorul Cristian Popa. Domnul C. Popa este mana dreapta a lui Mugur Isarescu, care stim ca face parte din Marea Loja Nationala a Romaniei. Pentru necunoscatori, organizatie secreta iar membrii ei ii numim masoni.

                                               
Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Mare Ofițer
Conform Wikipedia,Cristian Popa a fost decorat cu următoarele ordine:
  • Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Mare Ofițer (2000)
  • Ordinul "Meritul Industrial și Comercial" în grad de Mare Ofițer (2 februarie 2007), pentru "cea mai spectaculoasă perioadă de creștere de după de cel de-al Doilea Război Mondial", cu această ocazie fiind decorat întregul Consiliu de Administrație al BNR. 
Ordinul "Meritul Industrial și Comercial" în grad de Mare Ofițer
El este un economist roman, care a terminat studiile la A.S.E., fost consilier a lui Mugur Isarescu. Deasemenea se poate gasi usor despre el faptul ca face parte din masonerie. Nu il veti gasi decat cu numele Popa Cristian, nu invers. Acum intrebare: De ce T.Basescu il propune pe Cristian Popa la postul de premier? Oricum, e cea mai buna alegerea a domniei sale de a face premier o somitate in materie economica si care a primit atatea distinctii. Dar oare, care sunt legaturile Presedintelui cu Masonii. Legaturi exista, intrebarea care mi-o adresez este ce grad au relatii lor?

E clar ca nu o sa aflam prea curand dar traim intr-o lume acoperita cu panza de paianjen iar noi suntem musca care s-a prins in ea. Nu reusim sa vedem ce e dupa ea.

Al doilea lucru care mi-a atras atentia astazi a fost cel legat de exploziile solare cu care o sa avem "de lucru". Sa fim seriosi. Stiriile sunt prefacute. Au un interes. Mass-Media informeaza si dezinformeaza dupa bunul plac. Mass-Media manipuleaza. Mass-Media ridica si doboara. Mass-Media e mentor. Acum intelegeti?

Nu? Hai sa ne imaginam ca nu ar fi adevarata aceasta stire. Sa ne imaginam, nu zic ca nu este adevarata. Deci, daca nu ar fi adevarata, ce interes au cei care au inventat aceasta stire si care ar putea fi explicatiile (avand in vedere ca "simtomele" descrise in stire vor aparea, si anume dureri de cap, telecomunicatii intrerupte). Hmmm, ar putea fi teste cu bombe EMG (Eplosive Magnetocumulative Generator) facute pe diferite parti ale globului. EMG este o bomba, care atunci cand este detonata nu creeaza daune umane, in schimb declanseaza un soc electro-magnetic care poate intrerupe comunicatiile de orice fel, tot ce este electronic pana si motorul masinilor moare. Si asta pe o raza de mii de kilometrii. Cand e mai fain sa lansezi o bomba nucleara daca nu atunci cand "dusmanul" e lipsit de aparare? Ca daca "dusmanul" s-ar apara distrugem planeta la cate focoase nucleare exista pe lume. Dar asa, distrugem cat trebuie. Asta ar putea fi o ipoteza. Binenteles ca este doar imaginatia mea, nicidecum o realitate. Este doar un test de imaginatie.

Dar pot exista alte ipoteze nu? 

Comentarii