Inteligenta Umana – Lansare (partea 1)

Dragilor de ceva vreme m-am apucat sa scriu un scenariu de lung metraj. Insa nu o sa va las sa astepti pana il termin ( peste 125 de pagini A4 ) astfel incat in fiecare Luni -> Miercuri -> Sambata o noua parte va fi postata.

Inteligenta Umana

Inteligenta Umana

Romania ...


O pata aproape neisemnata in imensitatea planetei. Conteaza insa marimea ei sau de catre cine este locuita?Romanul mileniului III din 2020 tine oare pasul cu progresul tehnologic mondial? Oricum nici o natie nu poate detine la nesfarsit monopolul.
Romanul mileniului III din 2020 tine oare pasul cu progresul tehnologic mondial? Oricum nici o natie nu poate detine la nesfarsit monopolul.
Nebanuit de nimeni insa, a pregatit prin selectii drastice o elita suficient de numeroasa atat cat sa concureze cu oricare alta. Ce insemna elita aceasta? Mai bine de 10 procente din populatie, oameni ultradotati, lucreaza pentru Guvern.
In momentul actual, pata nesemnificativa de pe glob dispune de cei mai pregatiti si inteligenti specialisti din lume, depasind toate barierele existente. Cand proiectul a fost lansat de catre Serviciile Secrete Romane, menit sa foloseasca tarii pentru dezvoltare, progres si siguranta era considerat doar o utopie. Acum toti il numesc: Precedent
Proiectul a fost numit “Inteligenta Umana”. Este tinut departe de ochii mogulilor si a celor 12 iluminati care conduc lumea, inca din 2001 de la antentatul Word Trade Center care a zguduit lumea si securitatea mondiala din temelii.
Guvernul, mana in mana cu Serviciile Secrete au antrenat peste 200.000 de specialisti in nanotehnologie, fizica, cuantica si chimie. Scopul lor era sa produca esenta proiectului. Exact, ei sunt doar ingredientele pentru a desavarsi formarea compozitiei.
In noiembrie 2001 au fost recrutati 5000 de copiii care au raspuns tuturor cerintelor: facultati mintale si constitutie fizica deosebita. Varsta tinerilor era intre 13 si 15 ani.
Dupa sapte ani de antrenament la sange, expusi in conditii mai infricosatoare ca in Iad, doar 60 au ramas in viata si au fost numiti “Oamenii Pamantului”. Insa doar unul avea sa devina ceea ce au numit ei “capodopera groteasca”.
Cine era el? Un barbat de 1,85 metri cu o structura osoasa asemenea otelului, musculatura foarte bine definita, brunet cu ochi albastrii care te patrundeau pana in maduva oaselor, sobru si militaros. Nu are familie, prieteni sau casa, nu are nimic. Casa lui este locul unde este trimis. Adevaratul nume nu si-l stie, creatorul sau botezandu-l Perkele, ceea ce in finlandeza inseamna stramosul lui Satan. Singurul lucru care il face e sa se supuna stapanului, parintele creator, geniul din umbra, omul ce controleaza totul inclusiv Guvernul, S.S.R. si presedintele.
Putini sunt cei ce i-au vazut fata, insa cei ce il cunosc il stiu sub numele de ...

[continuare partea 2 - Miercuri]

Sfarsitul primei parti. © Toate drepturile rezervate. Sotropa Eugen Stefan ®

Comentarii