Maine VOTAM. Maine facem o SCHIMBARE. Impreuna

Maine se deschid urnele, maine schimbam sau lasam soarta Romaniei in mainile guvernantilor. Maine ne exprimam. Maine, taiem din hotie, dezamagire, dezgust, indiferenta. Maine VOTAM.


Maine pe 22 noiembrie 2009, Romania voteaza.
Poporul isi va alege urmatorii conducatori (fie de cacat fie nu), si va urma 5 ani de progres, stagnare sau regres in functie de respectarea tuturor promisiunilor facute in timpul campaniei.

De ce sa votam?
O sa ma intrebati cum de incurajez sa mergeti sa votati acei papagali care se omoara cu vorbe intre ei pentru un vot. Cum de vorbesc despre politica, pe cand eu nu o fac mai niciodata. Vorbesc de dansa odata la 5 ani, pentru ca nu imi place sa ma repet.
Nu pot sa zic eu ca au trecut 20 de ani, ca acum 20 de ani m-am nascut si ma durea in pulicica mea de bebelus de ce era cu tara asta. Acum realizez ca si eu traiesc in ea, si vreau ca atunci cand o sa am o familie sa nu trebuiasca sa muncesc ca sclav in alte tari. Nu vreau ca copilul meu sa aiba parte de un invatamant prost. Nu vreau sa ma gandesc ca as putea sa am casa mea la 60 de ani. Nu vreau sa vad cum panaramele sunt ridicate in slavi iar talentele mor. Nu vreau sa fiu somer sau sa stiu ca nu am locul de munca asigurat. Vreau o viata. De asta incurajez mersul la vot, cu speranta ca putem schimba ceva impreuna, ceva in bine.

Conteaza un vot? Votul meu?
DA, conteaza. Teoria haosului spune ceva in genul: O bataie din aripi a unui fluture intr-o parte a globului poate cauza un uragan in partea cealalta. Acum, chiar credeti ca nu conteaza?

Votul meu poate cauza SCHIMBAREA. Indiferent cu cine votati, indiferent de alegerea voastra va incurajez sa o faceti. Sa o faceti cu inima si cu mintea.

Tu mergi la vot?

Cu respect,
Oigen


Revolutia Bunului-Simt - Votează Crin Antonescu

Comentarii

CreveteL a spus…
Offtopic : Ma numesc Calin , si as dorii sa te intreb daca doresti link exchange cu blogul meu . Te rog revino cu un comentariu pe blogul meu daca esti de acord .
Nume : CreveteL
Link : http://crevetel.info
Ana a spus…
Ceau ;)
Pentru ca vrem o iarna plina de zambete, ne-am gandit sa lansam campania "Un zambet pentru tine" la nivel national. Planul e sa impartim zambete prin oras si vrem sa fim cat mai multi, pentru cat mai multe clipe de bucurie!

Mai multe detalii despre campanie gasesti aici: http://zambesc.lumebuna.ro/2009/11/campania-nationala-un-zambet-pentru-tine/. Tot aici sunt si niste bannere pe care le-ai putea adauga pe blog-ul tau pentru a le spune si prietenilor tai despre aceasta initiativa. Te asteptam pe 5 decembrie, la ora 14, sa imparti voie buna alaturi de noi.