Filmul de seară

Voi începe prin a vă spune că vreau ca în fiecare seară, să vă recomand un film, pe care l-am văzut şi merită să fie vizionat. Astăzi vreau să vă prezint filmul Brüno, un film 2009, o comedie foarte bună după părerea mea, chiar dacă mulţi îl consideră total neamuzant.

Bruno 2009

Regizor:
Larry Charles
Scenaristi:
Peter Baynham
Jeff Schaffer
Dan Mazer
Genul:
Comedie
Durata:
83 minute

Brüno este un personaj inventat de Sacha Baron Cohen inca de pe vremea cand el avea emisiunea lui proprie: Da Ali G Show. Brüno este acum reinventat pentru marele ecran intr-o noua satira sociopolitica care il gaseste pe Sacha asumandu-si o noua personalitate, de data aceasta in postura de designer de moda homosexual. Auto-proclamat "Vocea australiana a televiziunii pentru tanara generatie", adoptand o vestimentatie foarte excentrica si cat mai colorata, acest Brüno porneste inca o data intr-o calatorie in care cauta sa scoata in evidenta si sa rusineze inca odata unul din aspectele societatii in care traim. Prin interviurile sale si emisiunile televizate la care participa, Brüno pune la zid toata industria modei din ziua de azi, avand grija in acelasi timp si de proaspat adoptatul copil de culoare pe care il educa in spiritul sau unic si "creativ".

Titlu: Brüno - Bruno
Data lansare (SUA): 10 Iulie 2009
Data lansare (Romania): 31 Iulie 2009
Buget: 42,000,000 $
Incasari weekend: 30,619,130 $
Incasari totale: 59,992,760 $

Ooo da, încasări destul de mari, doar în weekend 30 mil. E bine, îl recomand cu căldură. Cea mai tare fază din film e cea cu Ipod-ul şi copilul. Faza numită de mine: Schimbul

Comentarii