SIM Prepay Gratuit de la Orange

Butonând site-ul celor de la Orange am dat peste un fel de ofertă promoţională/cadou! Ştiam de mult timp de ea dar e pe bune, şi vreau să o împărtăşesc cu voi. Ei se laudă că-ţi dăruiesc, gratuit, un SIM Orange cu 2 euro credit iniţial, iar asta nu e totul … vei primi şi un bonus de 5 euro credit la prima reîncărcare de 5 euro din acestă lună şi un alt bonus de 10 euro credit la a doua reîncărcare de 5 euro! De ce? N-am nici cea mai vagă idee … poate pe praful ăsta de lichidităţi e bine să ai mulţi `abonaţi` şi să câştigi o idee mai puţin, dar îţi fidelizezi clienţii, iar atunci când criza va trece şi piaţa îşi va revine vor avea de unde să scoată banii, şi nu vor fi puţini ci foarte mulţi.

Pentru a comanda o cartela trebuie să accesezi site-ul ăsta, să completezi spaţiile goale cu: numele tău, adresa unde locuieşti + încă alte 2 chestii. După va trebui stai la pândă, aşteptând ca poştăriţa să-ţi lase `cadoul` în cutia poştală! Succes şi ne auzim la Orange!



Cartela îţi vine în câteva zile acasă, poştal. Ai 10 minute si 10 sms gratuite la activarea cartelei, care o activezi cu cuvântul SIM la 361.

Sper că vă ajută să vă procuraţi cartele.

Comentarii

ioneltorac a spus…
Mai am o cartela cadou de la ei ca mi-am cumparat prin vara un telefon la fidelizare ca sant abonat la ei si nu am ce face cu ea, o tin impachetata pt orice eventualitate ca as putea pleca din tara sa folosesc roaming-ul ca daca folosesc abonamentul ma rupe la bani. Pai se orienteaza si orange-ul ca pierd clienti, multi se muta pe vodafone si cosmote numai in moldova a ramas la putere orange-ul din ultimele studii de piata asa reiese.
Albertony a spus…
Ai dreptate , doar "se lauda" . Am primit sim-ul si am vrut sa-l activez dar nu ma lasa spunand ca nu am credit.Deci vor cumva sa te forteze sa cumperi cartele de reincarcare .Au sa ramana cu paguba , parerea mea. Ei cica fac smecherie , declara pentru statistici ca au nu's cati utilizatori .Fals.