Cad Stelele

Va scrisesem recent despre Patrick Swayze unul dintre actorii mei preferaţi. Iată că a murit am aflat şi eu de pe Mediafax.
Actorul american Patrick Swayze a murit luni la resedinta sa din New Mexico, inconjurat fiind de familie. Vedeta din “Dirty Dancing” avea 57 de ani si fusese diagnosticat cu cancer pancreatic in ianuarie 2008.
S-a luptat aproape doi ani cu boala necrutatoare, insa aceasta era mult prea avansata, asa incat medicii nu i-au mai dat sanse si acum cateva zile l-au trimis de la spital acasa.


Şi asta nu foarte departe de la vestea că a murit Nicu Constantin, adevaratele stele ale României.

Actorul Nicu Constantin a decedat, marti dupa amiaza, la varsta de 70 de ani, dupa ce a fost internat timp de peste patru luni la Spitalul Militar de Urgenta din Capitala, din cauza unor suferinte pulmonare severe.


Actorul implinise 70 de ani in 31 iulie. Nascut la Eforie Sud, intr-o familie balcanica (mama grecoaica, iar tatal albanez), Nicu Constantin a urmat Scoala de Marina din Constanta si Scoala de Arte din Bu­curesti. A fost un actor daruit, dar si pu­blicist, scenarist si chiar prozator. Si-a scris auto­biografia, "Ochelarii mi­raculosi", pentru ca oche­larii ii erau marca personala. A fost casatorit cu Mandita Constan­tin, artista a Tea­trului de Opereta. Nicu Constantin a jucat in peste 9000 de spectacole, a avut sute de prezente in emisiuni radio-TV si aproximativ 28 de filme in portofoliu.

A participat la peste 600 de emisiuni radio si peste 300 emisiuni TV. Mai putin cunoscuta publicului larg …

Dumnezeu să-l odihnească

Comentarii

Anne a spus…
Foarte trist :( RIP
MoviesMan a spus…
Salut! Vezi ca am mutat blogul pe http://landofmovies.org si daca ai putea sa-mi schimbi si mie linkul de la blogroll. Mersi!