Promo IQ Test 2009

Astazi am descoperit un nou site e vorba de IQ TEST 2009 cu ajutorul caruia mi-am testat IQ-ul. Pe scurt is genial, nu incape vorba nu are rost sa spun cat mi-a iesit ca o sa spuneti ca ma laud.

In principiu, de ce vreau sa vorbesc despre IQ TEST 2009? Pentru ca testeaza IQ la nivel de tara cu o exactitate si un profesionalism desavarsit. Adica, testeaza nivelul de inteligenta la tot poporul roman.

Aici se incheie de citit pentru cei care vor doar sa si-l testeze IQ-ul, de acum urmeaza sa discut cu cei care vor sa castige bani din asta.

Pentru toti cei care au un site/blog si au cum sa puna un link sau banner de promovare cu site-ul ii invit sa devina afiliati, in cazul site-ului dealeri. IQ TEST 2009 ofera 0.21 euro pentru fiecare test facut de un vizitator si cate 0.07 centi prin sistemul de referal. Eu zic ca merita incercat. IQ TEST 2009 e deschis tuturor.

Link de inregistrare: IQ TEST 2009

Astept sa vad inscrieri. Have fun. BBye

Comentarii

tudy a spus…
si nu ai zis ca trebuie sa dai un sms la nu stiu ce numar (te taxeaza nu stiu cat) ca sa afli rezultatul. Adica eu m-am chinuit vreo 20 de minute sa dau raspunsurile si la final imi cere sa trimit sms ...
DCTiron a spus…
3 euro iti cere mei exact :) ma indoiesc ca se merita, cel putin pt mine care am la dispozitie destul de multe alte teste mult mai performante decat un testulet de pe net :)
Anonim a spus…
mai bine ma duc pe www.teste-inteligenta.ro
e gratuit