Gata cafeaua? (2)

Ehhh, ora 2 si inca savurez cafea, asta doar sa ma dezmeticesc (pe care o beau, evident, cu matzul meu). Cafeaua sta langa tigara si tigara langa cafea iar eu incerc sa ma bucur de ele. Macar de ele sa ma bucur daca afara e o vreme de tot cacatul.

Am planuit ieri. Astazi mergem in lunca, apa, soare, plaja, bere. Ma gandeam la un soare arzator, uleiul de plaja iti maseaza pielea, bronzul soarelui se aseaza pe piele. Te ridici dupa o ora de plaja, mergi in apa racoroasa si incepi a inota. Mai te distrezi cu prietenii, mai joci o "prinsa" in apa, daca apa e si limpede mai te distrezi cautand "caramida" sau un obiect pe sub apa. Fel si fel de lucruri poti face cand mergi la scaldat.

Iesi din apa, dupa o balaceala de jumatate de ora, o ora si mergi la gratarul incins plin cu mici si carnaciori, desfaci petul de bere (e mai ieftin in vreme de criza) furi de pe gratar un mic doi trei, maxim 5 si incepi sa savurezi toate astea conectand si peisajul laolalta. Petreci cateva ore bune si poti numi asta o relaxare. Aici se incheie visul meu din cauza nenorocitului de nor care spulbera toate astea. Poate maine va fi o zi mai frumoasa si va fi perfecta pentru o iesire. Ca vacanta se scurge si incep indata viata de student si nu voi mai putea sa trec prin micile placeri ale varstei de inca sub 20 de ani. Apropo de varsta mea, indata schimb prima cifra la varsta, dar ce va fi in decembrie la celebrarea zilei mele de nastere va fi exact ca un majorat.

Cafeaua s-a terminat, a doua canita s-a scurs prin esofag pana in stomac. Acuma deja se transforma in pisat. Ha ha ha ... Va invit la cafeaua de maine dimineata, asta insemnand ora la care ma voi trezi. Pfff, o ora jumate pentru un post. Asta da chin. Va salut cu respect pe toti. Deci, gata cafeaua?

Comentarii

Benny a spus…
Buna dimineata!:P