A făcut 36 de avorturi

Incredibil!

O femeie din Cluj-Napoca a ajuns, în 10 ani, la un număr record de avorturi: 36 ! La nici una dintre întreruperile de sarcină femeia nu s-a prezentat la medic, ci a fost ajutată de o vecină specialistă în leacuri băbeşti. Totuşi, trei dintre copii au “fentat” fierturile otrăvitoare şi au venit pe lume.

“Nu am mai vrut copii după ce mi s-a dus soţul, acum 12 ani”, a povestit Raveica Pihodi, femeia de 46 de ani din Cluj care deţine recordul la avorturi în ultimii zece ani.

“Aveam un băiat, pe Marius (17 ani), pe-atunci, dar, la cinci luni după ce soţul a murit, m-am trezit că sunt gravidă în trei luni”, şi-a amintit Raveica. Ea s-a dus într-un suflet la vecina sa, baba Florentina, specialistă în ierburi şi fierturi taman bune de pierdut sarcina. “Ce-a făcut baba, ce n-a făcut, că a dat greş. Mai târziu am mai făcut un copil, o fată. I-am zis Andreea (10 ani) şi asta a fost”.

A băut fierturi din plante otrăvitoare

Femeia şi-a văzut totuşi de viaţă. Iubăreaţă din fire, s-a trezit însărcinată iar, şi iar, şi iar. “Făcea baba o fiertură din plante, ierburi aduse din pădure, culese pe lună plină, băga în ea şi niţică sodă”, a povestit femeia, care şi-a amintit că au fost perioade în care făcea trei avorturi unul după altul, fără nici o problemă.

O singură dată în zece ani a mai greşit baba, şi Raveica s-a mai trezit cu un copil, tot o fată: mezina Cristina (8 ani). Femeia ştie exact de câte sarcini a ajutat-o vecina să scape: “36 de avorturi am făcut. Ştiu eu, că mă scria baba în caiet”, a mai spus Ravena.

«Putea să moară de la soda caustică»
“Este o femeie inconştientă în adevăratul sens al cuvântului. Putea să facă necroză de uter cu complicaţii septice şi să moară de la soda caustică” a declarat conf. dr. Dan Ona, medic ginecolog la Cluj-Napoca.

Comentarii

danashtombo a spus…
treaba ei:-s..
da e nebuna:|