Experiment

Vreau sa expermentez ceva. Am nevoie de voi pentru a reuşi. Mă gândesc să fac ceva cu un impact destul de major zic eu undeva in Suceava sau într-un oraş mare unde putem găsi o locaţie în care să se afle multe persoane.

Ne vom strânge câţi vom putea (sper ca o groază) şi vom îngheţa. Da, vom îngheţa, la propriu. Să ne imaginăm, 20-30 de persoane, diferite tipuri (cupluri, om de afaceri, manelist), unu mananca ceva, altul citeste, un grup de 3-4 persoane vorbesc între ei, astea toate se întâmpla într-o staţie de tren, metrou, poate într-un parc sau oricare alt loc populat. După ce vom hotarî cu toţii o ora, vom îngheţa în sensul ca vom sta nemişcaţi pentru 10-15 minute. Timp în care trecătorii cu siguranţă se vor opri si mira de faptul că nu ştie nimeni ce se întâmpla, şi vom vedea reacţia publicului. Toată scena va fi filmată binenţeles.

Aştept propuneri, îmbunătăţiri la idee, locaţii, şi un număr cât mai mare de persoane înscrise pentru a putea realiza experimentul.

Comentarii

Dumalau a spus…
buna asta :)
Gârby a spus…
flashmobs nu se anunta pe net! ar trebui din gura in gura de la om la om. bafta, sa filmati, din pacate n-am cum sa vin :(
Benny a spus…
A fost asa ceva in Radauti!:P Am incercat eu..au fost cam 15 persoane si am "inghetat" in Piata Alimentara din Radauti!:)) Ne-am fost imprastiat si unul dintre noi fluera odata tare si STOP! Se uita lumea ca la masini straine: "Ce au patit astia?" O babuta a fost tras de o tipa (ea nu sa miscat) si o intreba: "Auzi..fetita esti bine?!:)) Daca am incerca asta tot in Radauti..dar sa fim multi! cel putin 20 propun eu!:D Noi am stat nemiscati doar vreo 4 min. Mai dur a fost dupa ce am plecat...fiecare in drumul lui. Reactiile oamenilor sunt super tari!:))
DCTiron a spus…
I'm in.. daca e in Radauti.
Numai sa anunti data si ora :)
Anonim a spus…
chiar tare pacat ca nu sunt in tara as fi vrut sa particip