Despre HD

HD cunoscut ca prescurtare a celor doua cuvinte: High Definition. De ce vreau sa discut asta? Odata cu lansarea tigarilor HD, nu vreau sa zic marca de tigari ca fac reclama si oricum Kent e binecunoscuta ca brand. Cum ziceam, odata lansate aceste tigari mi-am pus semne de intrebare. De ce? De unde? Cum?

Tigarile au acum noul sistem HD, care iti transmite printr-o calitate mai buna acel gust desavarsit. Nu vreau sa vorbesc despre tigari, pentru ca chiar sunt bune, in sensul ca "taste-ul" e bun. Odata cu moda asta de revolutionare a tigarilor speculez ce se va mai revolutiona in lumea brand-urilor.

Incep cu Coca-Cola HD, care in viziunea mea va transmite prin bulele sale un fel de Surround audio iar high definition-ul va fi simtit prin adaos-ul de cofeina si cocaina care creaza dependenta.

Ceva mai mult amuzant ar fi noile pateuri HD, care va desavarsi prin gustul de pasare/porc/ficat/inima/creier/elefant, acestia din urma oferind gustul datorita faptului ca animalele sacrificate pentru a crea pateul sunt hranite cu E-uri.

Ehhh, dar de becul HD ce a-ti zice? Care te face sa-ti lumineze atat camera cat si mintea? Iar surround-ul iti bronzeaza pielea? Ar fi o revolutie adevarata.

Tracem de la casnice si alimentare la IT. Tastatura HD, care la fiecare tasta pe care o apesi simti acea vibratie HD conform literei apasate. Apoi introducerea telepatice Tastatura-Creier care iti tasteaza direct gandurile in calculator. Binenteles va exista si varianta cenzurata unde gandurile pornografice si pedofile sunt cenzurate cu steluta.

HD e doar pentru video. Intelegeti asta, ca daca nu vor aparea cacaturi si cacaturi iar mintea noastra va fi total fututa. Ops, am scapat un cuvant necenzurat. Asta din cauza tastaturii HD necenzurata.

Comentarii

iculici a spus…
:))
ACELEASI INTREBARI MI LE-AM PUS SI EU CAND AU APARUT TIGARILE HD.

DE CE?
Benny a spus…
Poate au un ambalaj mai HD! Mai clar cu un scris impecabil: "TIGARILE UCID!" :)