Daca pretul la net ar fi o fusta, toata lumea ar purta super-mini. De la Romtelecom

Pretul pe entertainment tocmai a devenit super-mini, 8,9 euro, pentru internet, televiziune, telefonie.



Cit poti sa scurtezi o fusta? E o intrebare la care creatorii dau de vreo citeva decenii diverse raspunsuri. Mai intai s-au vazut gleznele, cam prin 1915. Apoi, in nebunii ani '30 ai secolului trecut, genunchii s-au vazut prima oara la lumina. Anii '60 au adus fusta mini asa cum o stim, adica tinzand la minim, pentru un maxim efect de scena la privitori, domni si doamne laolalta.

La fel au evoluat si preturile la comunicare, care au devenit tot mai mini, pe masura ce moda s-a schimbat: televiziunea prin cablu a privit cu invidie la fusta scurta a antenelor de satelit, factura la voce fixa a devenit si ea mai sexy, internetul a vazut prima oara broadbandul si ce inseamna viteze maxi.

Despre asta e vorba si in oferta Practic de la Romtelecom. Vorbim de o fusta mini de numai 8,9 euro, care lasa sa se vada cea mai frumoasa priveliste, pentru cea mai tare distractie: televiziune, internet si telefonie fixa. La banii astia, o porti un an de zile si iti ofera tot ce vrei. Adica, Dolce, Clicknet si Voce, la pachet cu toate accesoriile necesare: antena de satelit, receptor, modem si aparatul telefonic propriu-zis.

Unde vezi asa ceva pe strada?! Ei, nu chiar pe strada. Si nu oriunde. Pachetul Practic este disponibil in peste 100 de orase ale tarii si poate fi achizitionat in magazinele Romtelecom sau printr-un simplu apel la 1930. Afli daca esti in aria de acoperire a Pachetului Practic pe www.romtelecom.ro/personal/oferte-regionale.

Practic e un nou mod de viata, nu doar o moda. Pentru ca acum poti sa alergi pe net, sa te distrezi la televizor urmarind canalele preferate, sa cuceresti pe oricine vorbind la telefon, pentru care de-acum nu te mai gandesti la costuri.

Si, apropo de cucerire: internetul broadband a fost si el la croitor. Si-a iesit zambind, cu 4,88 de euro pentru intreaga lungime a facturii. Asta pentru cei mai frumosi 2Mbs de care vei avea parte, tu si ecranul monitorului tau, incepand cu vara asta.

Ti-am facut pofta de ceva frumos? Poti sa te apropii. Acum chiar nimic nu mai e ascuns privirii tale. Delecteaza-te!

Via: Libertatea

Comentarii