I-au furat nasul lui Michael Jackson

Michael Jackson a fost o mină de bani când era în viaţa, continuă să fie şi după moarte. Oamenii fără suflet nu mai ţin cont de nimic când vine vorba să câştige un ban şi sunt capabili să facă orice pentru asta.

După ce toate lucrurile din camera de spital în care a stat Michael au fost furate şi părul acestuia carbonizat în incidentul din 1984 va fi transformat în diamante, o alt vănător de suveniruri i-a furat cântăreţului proteza nazală pe care acesta o purta în momentul în care a fost dus la morgă.


"Proteza pe care o purta pe nas a dispărut. În locul unde în mod normal s-ar fi aflat nasul cu nările, era doar o gaură mică, înconjurată de bucăţi de cartilagiu", scrie revista Rolling Stone fără a preciza sursa.

Un fost îngrijitor din casa Regelui muzicii pop, mărturiseşte că Michael avea mai multe proteze pe care le purta în funcţie de ocazie.

"În dulap păstra un borcan cu nasuri false şi lipici, pe care mi-a spus ca le folosea pentru a se dezhiza. Unele erau la fel cu cel adevărat, doar că nu aveau gaură", explica McManus.

Comentarii

danashtombo a spus…
caca sh cu Michael Jackson..gata,lasati-l sa se odihneasca fratilor=))


oricum..tare stirea:*

>:D<
>:D<
Anonim a spus…
rest in peace michael