Aşa îşi împuşcă arabii pedofilii!

Un bărbat din Sana’a, Yemen, acuzat că a violat şi a omorât un băieţel de 11 ani, a primit pedeapsa capitală. El a fost executat, luni, în faţa închisorii, sub privirile a mii de oameni, adunaţi să vadă spectacolul.

Copilul de 11 ani se dusese în decembrie anul trecut să se tundă la frizeria lui Yehya Hussein al-Raghwah. Însă acolo a fost atacat şi violat. De teamă ca băieţelul să nu meargă la poliţie să spună ce s-a întâmplat, frizerul l-a tranşat în bucăţi şi l-a dus în afara oraşului Sana’a. Însă, crima a fost descoperită o lună mai târziu.

A fost plimbat prin tot oraşul

Criminalul pedofil şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat la moarte, iar luni şi-a primit pedeapsa capitală. Imaginile şocante, cu ultimele clipe ale vieţii sale, au fost publicate de presa din întreaga lume. Astfel, înainte de execuţie, condamnatul a fost scos din închisoare, cu cătuşe, îmbrăcat într- o robă albă şi plimbat de soldaţi prin oraş, frica şi teroarea fiind vizibile pe faţa sa. Yehya a fost readus în curtea închisorii şi aşezat pe un covor roşu.

Acesta isi spune ultima rugaciune inainte sa fie executat





Este asezat cu fata in jos, iar executorul isi indreapta arma catre capul celui in cauza. Este executat cu sange rece.




După ce şi-a spus ultima rugăciune, s-a întins cu faţa în jos şi a fost împuşcat de un executor, în timp ce mii de privitori l-au înjurat şi l-au huduit până în ultima clipă. Yemen, o ţară situată în sud-vestul Asiei, e unul dintre cele 59 de state ale lumii care practică pedeapsa capitală.


Alt tip de executie, tot in Yemen:

Comentarii