Cu un singur sfarc si o prostituata lesinata

Lumea evolueaza din punct de vedere tehnologic, suntem intr-o era in care dezvoltarea si nevoia de cunoastere e pe primul loc. Si totusi, din dorinta de descoperire apar lucruri care socheaza. Cititi o parte dintr-un articol mai jos:

Sexy Cora, 19 ani, este o actriţă de filme pentru adulţi din Germania, care a incercat, recent, să bată recordul mondial la partide de sex oral, stabilit anterior de o colegă de breaslă la 200 de “numere”. Cora însă nu a făcut faţă efortului şi a clacat după 75 de bărbaţi, leşinând.


Pe scurt, tanara de origine germana e disperata dupa pula. Atat de disperata incat vrea sa detroneze o alta obsedata care a reusit performanta de 200 de puli supte intr-un maraton. A incercat si ea, sa o detroneze asa ca a inceput sa suga. A numarat pana la 75 si a inceput sa o ameteasca in cap. Probabil, cei care au venit la preselectia de sex oral mocca, au uitat sa faca un dus inainte si mirosurile tari au ametit-o de cap pe profesionista germana. Binenteles, asta scrie Libertatea, un ziar care fara pornografie ar avea cu 100.000 de cititori mai putin.

Stiri penale sunt o gramada, as putea sa le detaliez pe toate. Dar subiecte precum Monica Columbeanu intra in politica e gretos, faptul ca un fost presedinte corean s-a sinucis arata fara alte adaugiri ca dupa 4 ani de conducere esti demoralizat.
Asa ca o sa va prezint cat de buni sunt medicii. In general, nu la noi ci tocmai in Ungaria unde o fata cu numele Orsi Barsony (17 ani) avea un neg pe san. O deranja, si a mers si ea sa se opereze. Operatia a luat sfarsit dar surpriza. Medicii au fost atat de atenti incat negul a ramas la locul lui in schimb fetei ii lipsea un sfarc. Ca in orice caz de genu, stirea se incheie: Cazul este anchetat.
Sfatul meu, pentru barbati, care are un neg pe pula, sa nu mergeti la doctor, operati-va singuri. Chiar daca o sa faceti o infectie macar o sa aveti doo coaie.

Comentarii