Americanii is de vina, futui in gura sa-i fut

Inainte de a scrie ceva vreau sa anunt cu regret ca a murit inventatorul Viagrei, Robert Flochgott, castigator al Premiului Nobel in 1998 pentru ca a oferit potenta impotentilor. Dumnezeu sa-l ierte!

Acum sa trecem la lumea in care traim. Probabil o sa auziti cea mai mare tampenie din viata voastra.
Cica o femeie, din Alabama SUA, a realizat ca e lesbiana. Frumoasa tare, cu forme cu tot ce trebuie a zis ca ei nu-i place cum arata ca e hidoasa, si si-a schimbat sexul. Asa ca din Katherine a devenit Adrian. Acuma arata ca un barbat. E un barbat slab, uracios chiar, fara nici o forma. Acuma vine toata tampenia. Dupa o vreme, Adrian isi da seama ca e atras de barbati. Asa ca a devenit homosexual. Deci Katherine era lesbiana, apoi a devenit o lesbiana transexuala schimbandu-si sexul de aici rezulta Adrian, care realizeaza ca defapt ii plac barbatii si devine homosexual. Ea e femeia care poate fi si lesbi si homosexual. Felicitari Katherine ca esti o proasta.

Asa arata Adrian la casatoria sa/lui dupa ce a realizat ca e homosexual.



E clar ca americanii sunt o natie de idioti. Ca sa va mai dau un exemplu, un american a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a dat in judecata peste 4.000 de persoane, vii sau morti.
Jonathan Lee Riches s-a enervat când a văzut că numele lui se regăseşte în prestigioasa publicaţie şi, acum, vrea să dea în judecată Cartea Recordurilor. Bărbatul se amuză de propria performanţă, spunând că îl dor şi mâinile de la câte acte a scris şi semnat. El dă în judecată pe oricine, pentru tot felul de motive.

Printre cei "târâţi" în tribunal de el, sau cel puţin daţi în judecată într-un mod absurd, se regăsesc fostul preşedinte al SUA George W. Bush, piraţii somalezi, cântăreaţa Britney Spears, Martha Stewart, filozoful antic Platon, Nostradamus, câţiva călugări budişti, un muzeu, Turnul Eiffel, câteva sărbători legale, preşedintele Iranului şi alţii.

Mi se pare foarte normal ca sa trimiti in judecata Cartea Recordurilor pentru ca te-a omologat. Pula mea de idiot. Iar cu Platon, cred ca nu era deacord cu filosofiile lui, Turnu Eiffel l-a dat in judecata cred ca pentru a fi adus in America, acolo unde s-a construit, iar sa dai o sarbatoare LEGALA in pula mea in judecata e cel mai destept lucru. Deci cand trimiti in instanta pe cineva el va fi judecat dupa legile in vigoare. Daca legea a hotarat ca o sarbatoare e legala, ce plm?! In fine, cu somalezii ce pula mea are? Aia is baieti de treaba, m-au facut sa rad de multe ori.

Americanii sunt deseuri care infesteaza lumea cu cacat. Din cauza globalizarii si noi ne-am prostit. Vorba aia din Vama Veche - Hotel Cismigiu: Americanii is de vina, futui in gura sa-i fut. Fereasca Dumnezeu sa aud si de pe la noi din tara cazuri de genu. Cu toate ca nu m-as mira. Stiati ca in Cartea Recordurilor, la sectiunea fumatori, cu peste 760 de tigari fumate in 5 minute este un roman? A improvizat romanul nostru ca din 760 de tigari sa faca una intreaga.
Sunt sigur ca o sa fie si un roman care va intra, undeva, pentru performanta de un metru cub alcool baut.
Traim intr-o lume de prosti, iar eu ma dau destept. Peace

Comentarii

Anonim a spus…
"Sunt sigur ca o sa fie un roman care va intra,undeva, pentru performanta de un metru cub de alcool baut" io spun ca rusii lar lua ca betzivi ca acolo mai rar....