De la Cancan: Citire

Parerea mea e ca Cancan e ziarul care "arunca" cele mai penale articole si binenteles care au legatura cu cuvantul scandal.
Citind din Cancan am descoperit un articol care se intutuleaza ceva de genu:
Lipsa somnului poate duce la sinucidere

"Persoanele care suferă de mai multe de două tulburări ale somnului sunt de 2,6 ori mai predispuse să comită o tentativă de sinucidere, comparativ cu persoanele care nu suferă de insomnie", a declarat Marcin Wojnar, cercetător la University of Michigan şi la Medical University din Polonia, coordonatorul acestui studiu.

Uau. Ideea e ca acest cercetator a descoperit ca lipsa de somn poate produce tulburari mentale care duc la sinucidere. Cacat. De tot ce ne lipsim duce la sinucidere. Lipseste-te tu de oxigen. Nu poti, ca s-ar putea sa te omori. O sa te sinucizi daca faci acest lucru.
Incearca sa te lipsesti de sedentarism. S-ar putea sa te sinucizi ca nu sti ce poate transmite OTV-ul in acest moment.
Sau incearca sa devi celibatar pentru toata viata. Nu o sa innebunesti si o sa te sinucizi. Cu siguranta nu.
Eu cred ca am sa fac zeci de descoperiri cu lipsa de duce la. Cacat in ploaie. O sa ajung cercetator (de inteligenta).

Alta stire draguta, in acelasi ziar, cum ca Dan Diaconescu primeste sute de scrisori de amor. Cuvantul care este folosit de catre cel care a scris articolul in ziar este "bombardat de scrisori". Va dati seama ca saracul se sufoca.
Nu va speriati, nu are sute de fane/fani. E vorba de o obsedata (sexual nu cred ca nu are ce vedea), care ii trimite zilnic scrisori de dragoste. Dragoste o p*la. La cati bani are Diaconescu, dragostea e o utopie in cazul asta. Ce plm vede o femeie, la unu de 50 de ani , vanat sub ochi, palid la fata, par alb si care vorbeste ca o femeie? BANIII Dooh. Deci, alta stire de cacat.

Ultima stire care mi se pare penibila este cea in care Viorel Lis, un personaj mai putin cunoscut, care are vreo 80 de ani daca nu ma insel, putred de bogat si batran in acelasi timp, care are o femeie de vreo 30 de ani impreuna cu sorsa luata la un loc, care dupa vorbele lui Lis, aceasta i-a spus: ""Mi-a spus ca tot pe mine ma iubeste". Imi vine sa rad cu lacrimi. De ce a aparut stirea? Pentru ca mult mai tanara lui sotie daca nu ma insel a fost surprinsa de paparazzi cu un alt barbat, cum se sarutau si o duceau bine impreuna. Iti dai seama ca ala de 25 de ani cu care umbla fu*e mult mai bine decat o putza batrana. Si imbecilul asta batran nu-si da seama ca p*zda asta sta cu el si abia asteapta sa dea coltu' ca sa ramana cu toata averea? Eu cred ca el incearca sa treaca batranetele fericit si sa creada ceea ce crede el de cuviinta.


Concluzia celor 3 articole? Daca esti femeie si duci lipsa de Dan Diaconescu nu te sinucide ca intotdeauna o sa-ti gasesti un bosorog putred de bogat pe care poti sa-l inseli oricand si ca el te va crede in continuare ca il iubesti.

Comentarii

Luci a spus…
pai tu la 80 ani daca ai avea multi bani ce ai face? nu ti-ai lua pe langa tine una mai tanara sa iti palca ce futi? sau ai da banii pensionarei porno sa te satisfaca?