Ai materie cenusie?

Ce cauta un barbat la femeie? Sa aiba si ea materie cenusie, pentru ca atunci cand vorbesti cu ea sa nu-ti vina a plange. De ce zic asta? Pentru ca preferata mea sursa de informatii, ziarul de scandal Cancan a scris in presa electronica, adica pe site un articol care sugereaza capodictiv vorbind materia cenusie a fetelor.

O sa incerc o noua metoda de relatare a faptelor scrise in articol. Teo de la Cafe Deko a zis ca sunt unii barbati care folosesc ca semn de punctuatie pula mea. Asta voi incerca sa fac si eu, doar pentru amuzament.


Doua fete cucuiete pula mea din Timisoara pula mea au fost parasite de iubitii lor pula mea Asa ca de suparare si-au inecat amarul in bautura intr-o crasma care au gasit-o in timp ce mergeau langa o curba pula mea S-au imbatat ca pula pula mea si au realizat ca viata lor s-a dus pe pula pula mea Au mers acasa pula mea cu gandul sa fie varsare de sange pula mea Proastele pulii si-au taiat venele pula mea Cand au vazut sangele ca curge siroaie pula mea s-a speriat si au sunat la ambulanta pula mea Au ajuns la spital pula mea au primit ingrijiri pula mea insa una dintre ele presupun ca cea blonda precum vedeti in imaginea altaturata a zis pula mea nu mai vreau ingrijirile voastre si s-a razgandit pula mea Medicii pula mea au incercat sa o calmeze pula mea insa nu au reusit pula mea A venit politia si a calmat-o aceasta fiind in cele din urma ingrijita de medici pula mea Cea care s-a razgandit a fost amendata de politisti pula mea Ambele tinere sunt in afara oricarui pericol pulea mea


Sper ca dupa acest articol pula mea CNA-ul bloggarilor sa nu ma amendeze si pe mine in pula mea pula mea.
O zi frumoasa pula mea

Comentarii

green-arena a spus…
nu mai vreau ingrijirile voastre si s-a razgandit pula mea
:))
Anonim a spus…
puuuullaa mea.... :)))
anonim a spus…
ce poti sa zici altceva decat PULA MEA
Anonim a spus…
Pai pula mea..am mers la toate show`urile Cafe Deko unde am putut si pula mea sunt prea tari
Ps:
- ce faci frate ?
-pula mea...