Romani in lume!

Fumez o tigara si scriu acest articol despre cacaturile pe care unii romani le fac in strainatate si nu numai.

Iaca stire aici:
Român, judecat în Spania că şi-a înjunghiat prietena de 33 de ori.

Asta arata nesiguranta romanului. "A nostru" o vrut sa fie sigur ca prietena(fosta in momentul de fata, Dumnezeu sa o ierte) nu are mai mult de 33 de vieti.

Alta stire:
Gabriel Bogdan Ionescu, un tânăr de 22 de ani, originar din Craiova, va ajuta autorităţile italiene să lupte împotriva infracţiunilor informatice, scrie publicaţia Corriere della Serra.


Am scris o stire despre geniul asta. Iaca ce destepti italienii, ni l-au furat. Unu ca el ne trebuia. Ntz Ntz Ntz

Alta stire:
Daniel Petcu (32 ani) şi Ion Anastase (40 ani) au încercat să jefuiască un restaurant chinezesc situat la periferia oraşului, în piaţa Bengasi.[Torino]


Uite cum aresteaza italienii romanii degeaba. Acestia vroiau sa afle cum se face sushi. Sau cel putin cati bani iasa din vanzarea lui, asa ca au cautat in casa de marcat.

Alta stire:
Un nou caz atrage atenţia şi furia italienilor împotriva unui român din Peninsulă. Daniel Şerban, aflat în stare de ebrietate la volan, a accidentat mortal, la Roma, un italian şi a rănit-o grav pe logodnica acestuia.


Vorba aia, cum bea romanul nu bea nici mata. Defapt e vorba mea, inventata acum dar merge. Si pe langa asta, politistii l-au salvat pe ucigas. De unde? Din mainile compatriotului mort.

Alta stire: "Interzis câinilor şi românilor" într-un magazin din Spania
Poliţia din localitatea Alcudia, din Insulele Baleare, a cerut retragerea imediată a unui panou cu conţinut rasist amplasat în exteriorul unui magazin, relatează ediţia electronică a cotidianului spaniol El Periodico.


Comentariul meu? Mai bine scria Interzis dinamovistilor si romanilor. Tot una era.

Alta stire: O româncă de 14 ani, hoţ profesionist în Madrid
Nadia, o emigrantă din România, este una dintre cele mai cunoscute minore străine a poliţiei madrilene. A fost arestată, numai în ultimul an, de 120 de ori, iar în 50 de cazuri trimisă în centrele speciale.


Si eu ziceam ca daca "fur" de la parinti 5 lei is profesionist. Hahaha.

In concluzie, avem si romani care ne fac de cacat. Precum a-ti vazut, tarile care bat la ochi la roman sunt Italia si Spania. De ce? De placere oameni buni.
Sper ca v-am distrat. Ne auzim in urmatoarea aberatie care o voi scoate in za' next articol.

Comentarii

Anonim a spus…
salut
sunt adminul de pe green-arena
as vrea sa aflu de cat timp am blogul si daca ai vrea sa facem un parteneriat

adresa forumului : green-arena . tk
astept raspuns