Tolea, acuzat oficial de răpire

Numai aşa anchetatorii pot verifica dacă luptătorul K1 a sechestrat-o pe Magda.

Povestea pe care Magda Ciumac a scos-o pe tapet acum două săptămâni a avut efectul dorit de femeie. Soţul ei, luptătorul K1 Tolea, pe care îl acuză că a răpit-o şi a sechestrat-o zece zile, s-a ales cu dosar penal. Surse judiciare spun că e doar o procedură normală, declanşată pentru a putea descâlci iţele în acest misterios caz.

De când şi-a făcut spectaculoasa apariţie pe o stradă din Voluntari, Ilfov, ghemuită şi cu mâinile legate la spate, Magda îşi consumă existenţa zbuciumată între televiziuni, unde-şi deapănă ciudata poveste, şi birourile anchetatorilor ilfoveni. Femeia vrea cu orice preţ să‑şi înfunde bărbatul cu care este în divorţ. Acuzele Magdei i-au adus lui Tolea un dosar penal, dar acest lucru nu înseamnă, cel puţin în acest moment al anchetei, mare lucru.

«Asta nu înseamnă că este vinovat»

“Da, a fost declanşată urmărirea penală împotriva lui Ciumac Anatolie. Are dosar penal pentru că, altfel, anchetatorii nu ar fi avut cum să-i facă percheziţie la domiciliu. Urmărirea penală este primul pas fără de care nu se poate face nici o anchetă. Asta nu înseamnă că bărbatul este vinovat”, ne-au explicat anchetatorii.


Soţii Ciumac au dat testul cu detectorul de minciuni

Magda se pare că a avut dificultăţi şi la testul cu poligraful. “A fost neconcludent, nu ne-a lămurit. O să-l mai dea o dată, dacă va vrea”, au adăugat sursele noastre. Şi Tolea s-a aşezat pe “scaunul adevărului” şi, potrivit aceloraşi surse, ar fi trecut cu brio testul. Probele decisive în acest caz sunt rezultatele de la poligraf, dar şi cele ale analizelor făcute la IML, care vor dovedi dacă Magda a fost drogată sau ţinută nemâncată zile în şir.

Se va întoarce totul împotriva brunetei?
Dacă Magda, care-şi acuză fără încetare soţul, dă destul de bine pe “sticlă”, cu poliţiştii şi procurorii, care au pus-o să aştearnă totul pe hârtie, e ceva mai dificil. În faţa lor, Magda nu reuşeşte, precum în lumina reflectoarelor, să se adune şi să “ţină” firul acuzelor.

“Până acum, Ciumac Margareta a dat două declaraţii. Una imediat după ce şi-a acuzat soţul că a sechestrat- o, şi alta chiar în ziua în care a dat testul cu poligraful. Spune lucruri care nu se leagă, dar nici nu încearcă să le explice logic. Are scăpări. De exemplu, la televizor zice că a găsit apartamentul în care a fost ţinută, iar în anchetă nici nu pomeneşte de asta. Susţine doar că e la nu ştiu câte minute distanţă de locul în care a fost găsită. Până acum, nu are martori, nu are probe, nu are nimic...”, spun surse judiciare

Comentarii