«Omorâţi-l pe român!»

O nouă dramă provocată de un român a şocat Italia. Un accident cauzat la Roma de un conaţional beat, care s-a soldat cu moartea unui italian de 36 de ani, a stârnit furia opiniei publice.
“Omorâţi-l pe român!”, au strigat zeci de peninsulari, care s-au năpustit asupra carabinierilor ce-l aveau în custodie pe autorul accidentului. În timp ce toate televiziunile discutau pe tema incidentului, tot în Italia, pe aeroportul din Treviso, zeci de români şi-au petrecut 12 ore, în aşteptarea unei curse Wizz Air, cu destinaţia Bucureşti. Aceasta era însă blocată la Londra, în Marea Britanie, unde o mulţime de copii români au stat ore întregi pe aeroportul Luton, aşteptând să se îmbarce în avionul care să-i ducă acasă.



După accident, criminalul a mai băut o bere
A furat un Peugeot 307 şi cu el a curmat viaţa unui tânăr italian, iar pe soţia acestuia a băgat- o în spital cu răni grave, după care şi-a abandonat maşina şi s-a dus să mai bea o duşcă. Acestea sunt faptele românului care a pus din nou Italia pe jar. După comiterea accidentului, vinovatul nu s-a sinchisit să cheme poliţia şi ambulanţa, ci s-a dus direct la bar. Carabinierii abia au reuşit să-l scape din mâinile a zeci de italieni care voiau să-l linşeze. Până când s-au potolit spiritele, tânărul beat a fost închis într-o ambulanţă, înconjurată de zeci de oameni care cereau moartea românului.

Comentarii