EVZ: Raffael Sandor l-a omorât pe Marian Cozma

Poliţia maghiară a făcut public, după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, numele celui care l-a înjunghiat mortal pe handbalistul român Marian Cozma, informează EVZ.ro. Acesta este Raffael Sandor, 31 de ani, şi a fost deja reţinut de poliţia austriacă, alături de alţi doi participanţi la altercaţie.



Oficialităţile maghiare au emis un mandat de urmărire generală şi pe numele unui al patrulea participant la incident, Sztojka Iván.

Poliţia ungară a reţinut al doilea participant la altercaţie

Ataşatul român pentru afaceri interne de la Budapesta, Ion Bentze, a declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţia ungară a reţinut o a doua persoană, Nemeth Gyozgyo, acesta fiind însă un suspect colateral. Respectivul, deşi nu este autor direct al crimei, făcea partea din grupul care a provocat incidentul în urma căruia şi-a pierdut viaţa sportivul român.


Şi o femeie reţinută în cazul înjunghierii lui Marian Cozma


În maşina cu care Raffael Sandor, cel care l-a omorât pe Cozma, şi un alt membru al grupului cu care handbalistul român intrase în conflict, se deplasau spre Italia se afla şi o femeie, care a fost reţinută, de asemenea de Poliţia austriacă. Despre identitatea acestei femei nu s-a făcut însă nici o notificare oficială.

Corpul neînsufleţit al lui Marian va fi depus, vineri, pe stadionul Dinamo

Oficialităţile au anunţat că trupul neînsufleţit al handbalistului Marian Cozma va fi adus în ţară marţi iar sicriul va fi depus pentru câteva ore pe stadionul Dinamo, anunţă Prosport.

"Cei din Ungaria nu au avut un coşciug pe măsura lui Marian şi domnul Gaţu a trimis unul în Ungaria. În ziua înmormântării, probabil vineri, va merge coşciugul la Stadionul Dinamo pentru câteva ore", a declarat mama handbalistului ucis în Ungaria.

Comentarii