Cât eşti de compatibilă cu soţul tău?

Dacă vă place să aveţi aceleaşi activităţi în timpul liber, e clar că sunteţi o pereche potrivită.

Test preluat din revista “Libertatea special - Sănătate”.





Sunteţi cuplul ideal. Cu siguranţă, fără să stai pe gânduri, l-ai alege tot pe el. Există foarte multe lucruri care vă unesc. Relaţia voastră este bazată pe încredere şi înţelegere reciprocă şi aveţi aceleaşi ţeluri în viaţă. Ştiţi că aţi construit o poveste, că aveţi un trecut în spate şi un viitor înainte. Aţi reuşit să vă acceptaţi defectele, să vă apreciaţi calităţile, să vă toleraţi aşa cum sunteţi. Orice problemă se rezolvă în doi. Ştiţi să faceţi haz de necaz şi primiţi nota zece la comunicarea în cuplu. Casa voastră este un adevărat cămin, cald şi primitor. Fără îndoială faci parte din categoria “dragoste pentru totdeauna”. Idealul tău se apropie de absolut.



Apreciezi căsnicia ta ca fiind reuşită, dar ai învăţat să suporţi şi momente mai delicate. În anumite circumstanţe, aţi dat peste probleme, aţi fost nevoiţi să faceţi faţă provocărilor, iar uneori zâmbetul a fost înlocuit de lacrimi şi cuvintele de dragoste prin vorbe de reproş. Tendinţa de a-ţi ascunde adevăratele sentimente te pune în pericolul de a te alege cu depresii. Spune-i deschis ce simţi şi ce aştepţi de la el. Dacă ar fi să o iei de la capăt te-ai căsători, totuşi, tot cu el, sau cu cineva care i-ar semăna foarte mult. Fii creativă în mod constant şi aminteşte-ţi că sunteţi două persoane diferite. Dacă-i acorzi atenţia cuvenită, căsătoria ta poate intra într-o nouă etapă, una mai armonioasă şi mai satisfăcătoare.



Cu mintea de acum, pe el nu l-ai mai alege! Te-a decepţionat în mare măsură. Mereu certuri, mereu război. Atunci când apar tensiuni, nu mai da vina pe el, ci încearcă să vezi cu ce ai greşit tu şi corectează aceste greşeli. Petreceţi mult timp separaţi şi obişnuieşti să te destăinui mai mult prietenelor decât lui. Formulează-ţi clar dorinţele. Nimeni nu este clarvăzător. Nu uita că fericirea conjugală nu depinde doar de tine, ci şi de el. Hotărăşte să discutaţi liber, să analizaţi şi să găsiţi soluţii. Învaţă să abordezi direct situaţiile conflictuale ca să eviţi descărcările emoţionale violente. Dacă nu vă faceţi mai mult timp unul pentru celălalt, căsnicia va fi un dezastru.

Comentarii