Madonna va concerta in Romania in 2009

Deşi regina pop a anunţat oficial că va cânta la Bucureşti, organizatorii locali spun că, până acum, nu a fost încheiat niciun contract.

Madonna va concerta anul acesta in Romania, anunta site-ul oficial al cintaretei, citat de A&A Records. Concertul are loc in cadrul Sticky & Sweet Tour , dar locul si data concertului nu au fost inca precizate.

Succesul fenomenal al turneului Madonna, Sticky & Sweet, deja declarat cel mai extins turneu din cariera artistei, va continua si anul acesta incepand de pe 4 iulie in Londra.

Conform site-ului oficial al cantaretei sunt planificate opriri in Romania, Ungaria, Serbia, dar si in Belgia, Marsilia - Franta, Hamburg - Germania, Oslo - Norvegia , Helsinki - Finlanda, Tallinn - Estonia, Ljubljana - Slovenia, Madrid, Gotteborg si Munchen. Scrie HotNews

Conform ziarului EVZ

„Sticky&Sweet Tour“, în cifre

În cifre, turneul „Sticky&Sweet 2008“ arată astfel:
2.350.285 de fani, din 58 de mari oraşe, şi-au putut vedea idolul;

Recordurile de vânzare de bilete s-au succedat în toată lumea: 650.000 de bilete vândute pentru concertele din America de Sud, 72.000 de bilete la Zürich - cea mai mare audienţă a unui spectacol din întreaga istorie a Elveţiei -, 75.000 de bilete la Londra şi patru concerte sold-out la Madison Square Garden din New York - 60.364 bilete.

Turneul de anul trecut a avut cele mai mari încasări ale unui artist solo:
281,6 milioane de dolari.

Show-urile din „Sticky&Sweet“ înseamnă, printre altele:
două scene,
bijuterii în valoare de un milion de lire sterline,
3.500 de piese de garderobă,
69 de chitare şi
650 de ore de repetiţii pentru Madonna şi trupa care o acompaniază.

Comentarii