Hackerul dă examenele din închisoare


Olimpicul craiovean Bogdan Gabriel Ionescu, care în prezent este încarcerat în Italia pentru fraudă, se pregăteşte pentru primele examene la Facultatea de Inginerie Informatică de la Universitatea din Milano. Tânărul de 22 ani a fost admis la cursuri anul trecut, în timpul detenţiei.

Geniul din Craiova, care a fost condamnat la 3 ani şi o lună de închisoare pentru că a reuşit să cloneze site-ul Poştei Italiene, va susţine la începutul lunii viitoare primele examene în calitate de student la Facultatea de Inginerie Informatică de la Universitatea din Milano.

Potrivit cotidianului italian “Il Giornale”, comisia de examinare din cadrul facultăţii se va deplasa la Penitenciarul din Como, pentru că Bogdan nu are voie să părăsească incinta puşcăriei. Primele materii la care craioveanul trebuie să îşi demonstreze abilităţile sunt: “Analiza informatică“ şi “Bazele informaticii“.

Olimpic la informatică, tânărul a uimit presa din Italia după ce, în luna noiembrie 2008, a fost admis la Facultatea de Inginerie Informatică de la Universitatea din Milano. Bogdan s-a arătat foarte mirat de cât de uşor a fost examenul, pe care l-a terminat în 20 de minute.

La sfârşitul săptămânii trecute s-a împlinit un an de când Bogdan Gabriel Ionescu a fost încarcerat. El a fost condamnat după ce a clonat site-ul Poştei italiene, prin intermediul căruia, împreună cu complicii săi, a furat aproximativ 500.000 de euro.
Via: Libertatea

Doamne, de ce nu sunt si eu un geniu in ale informaticii?

Comentarii