Reclama Qfort - Parodie

Cu toti stiti deja celebra reclama de la Qfort, care va zgarie pe creier cu repetitia "sa reziste, sa reziste". Filosofand si eu asa, am reusit sa fac o parodie la aceasta reclama. Este o parodie si trebuie tratata ca atare. Vizionare placuta.


Comentarii

Anonim a spus…
Eu totusi insist sa nu mai folosesti materiale furate, in acest caz al meu cu poza pe care o ai langa titlul blogului.

"Marea majoritate a imaginilor pe care voi le scoateti de pe net sunt protejate de COPYRIGHT. aia inseamna ca aveti dreptul sa vi le salvati in calc si sa va uitati la ele pana va pica plombele dar NU aveti dreptul sa le republicati niciunde...pt ca dragii mei, nush cat de bine constientizati voi, dar acele lucrari nu va apartin.

E exact ca atunci cand iti faci tema si vine x si tio ia si se lauda la profa ca uite ce tema misto a facut el. si nu iti vine sa strigi in gura mare ca e a ta nu a lui si ca el nu are nici un drept asupra ei?

Asa ca dragii mei, daca nu sunteti in stare sa va creati voi lucrarile si imaginea, va rog frumos nu mai dati dovada de imbecilitate si crize de pubertate si lasati naibii furtu in pace....sau creati si voi ceva ca nui greu." (citat de Andreea Anghel)

Sper ca mi-ai inteles punctul de vedere si sper sa faci ceva in privinta asta.

Multumesc.
Administrator a spus…
Buna Jonny. Poza e luata de pe google. Nu a existat nici un fel de interdictie si nici nu a fost scris undeva ca nu pot republica poza. Poza ta, mi-a placut, am modificat-o si am transformat intr-un mic banner. O sa las banner-ul daca am dreptul asta de la tine, iti acord drepturile de autor etc, daca nu doresti o sa-mi creez alt banner. Astept raspunsul tau aici, sau pe yahoo(ti-am dat add, id: eugenvali).
Bafta