Sfaturi despre sanatatea si conditia ta fizica



Sanatatea este primul factor la care trebuie sa ne gandim atunci cand actionam in orice fel. Asadar, pentru a trai cat mai sanatos, o alimentatie bogata in proteine este recomandata, pentru a reduce stresul de zi cu zi. Cand vorbim despre un stil de viata sanatos, ne gandim automat la exercitiile fizice, la mersul la sala si la proteine. Majoritatea oamenilor care aleg sa mearga la sala, tind sa foloseasca proteinele, care ii ajuta din punctul de vedere al energiei. 
 
Proteina, din provenienta sa greaca, inseamna “a fi pe primul loc”, tocmai de aceea este usor sa ne dam seama de ce majoritatea sportivilor o folosesc, mai ales barbatii. Printre aceste proteine, se numara si glutamina, foarte importanta pentru corpul uman. Aceasta poate minimiza epuizarea muschilor si poate imbunatati metabolismul proteinelor, din acest motiv este foarte benefica. Totodata, ea ajuta la imbunatatirea abilitatii de dezvoltare a hormonului de crestere, care este util in metabolizarea grasimii din corp si la dezvoltarea masei musculare. 

Daca esti o persoana careia ii place sportul, se recomanda sa iei 10-15 grame de l-glutamina pe zi, impartite in 2-3 portii a cate 5 grame fiecare. Pentru a te putea alimenta cat mai bine cu acest produs, magazinul online Shop Builder pune la dispozitie o varietate de tipuri de proteine, din care poti alege dupa bunul plac. 

Glutamina mai este si un donator de carbon si azot, ajutand la refacerea glicogenului si a nivelului de energie din corp. Fiind o componenta importanta a proteinei musculare, glutamina este utila in procesul de reparare si dezvoltare a musculaturii. Dar, nu intotdeauna se gasesc produsele cele mai bune. Fie nu sunt rentabile la pret, fie nu sunt indeajuns de calitative. Venind in ajutorul tuturor adeptilor sportive, Shop Builder dispune de produse de o calitate nobila, recomandate chiar de doctori. 

Aceste proteine au foarte multe efecte pozitive asupra corpului uman, atunci cand sunt luate cu  simtul raspunderii. Glutamina, pe care o gasesti pe magazinul online Shop Builder, are abilitatea de a vindeca ulcerul, cercetatorii demonstrand ca administrarea a 1,6 grame de glutamine pe zi are o rata de succes de 92% in numai 4 saptamani. 

Vorbind din punctul de vedere al experientei personale, am facut sport timp de multi ani, iar magazinul online Shop Builder m-a ajutat intotdeauna cu orice produs nutritiv am avut nevoie, efectele pozitive observandu-se intr-un timp foarte scurt. Sunt foarte multumit de mine si de Shop Builder pentru ca mi-a stat la dispozitie cu orice in materie de proteine.


                                            
                                            

                                            

Comentarii