Filmarea de nunta care a facut senzatie. Un caine cameraman a revolutionat lumea video

In timp ce majoritatea dintre mirii moderni din ziua de azi sunt in cautare de profesionisti care sa ii ajute cu inregistrarea parte cu parte a nuntii, in felul in care sa arate impecabil si bine pusa la punct, un cuplu neconventional din America a decis sa incerce si o alta varianta la alternativa unei echipe foto-video. Addie si Marshall Burnette au reusit, cu ajutorul cainelui lor husky siberian Ryder, sa filmeze fiecare parte din evenimentul de nunta, intr-un stil aparte si absolut superb.

Acesti doi iubitori de caini care s-au decis sa isi lege destinele iarna au prins de zgarda catelului lor o camera GoPro si apoi i-au permis acestuia sa zburde liber pe langa ei, pe langa invitati si peste tot unde a avut loc ceremonia de nunta. O idee cu totul aparte si spectaculoasa! Nu multa lume s-ar decide sa faca un asemenea lucru mai ales daca ar fi vorba despre o camera scumpa sau despre ziua cea mai pretioasa din viata lor de cuplu. Insa, cei doi iubiti au avut incredere si rezultatele se pare ca au uimit pana si pe cele mai mari publicatii din lume.

Revista online Mirror a scris despre ei, Minor Life a sustinut faptul ca "Ce idee nemaipomenita! Bine lucrat Ryder (catelul cameraman)! Felicitari tuturor! :)". Nu numai ceea ce s-a intamplat in casa la petrecere sau la intampinarea invitatilor a fost filmat intrutotul de cainele destept, ci si sedinta foto de afara din zapada, care se pare ca l-a incantat si mai mult pe acest iubitor al vremii reci.

O idee foarte buna de a da traditia la o parte si a avea incredere mai mult in animalele de langa noi ne-a oferit acest cuplu din SUA. Dupa editare si montaj, clipul video cu nunta celor doi indragostiti a insumat vreo 2 minute de filmare, cu tot felul de cadre, intamplari, oameni, emotii, veselie si sentimente vii si frumoase. Clipul poate fi urmarit aici.


Catelusa Ryder, ca despre o ea este vorba, a reusit ceea ce nu multi cameramani de nunta reusesc, sa filmeze un eveniment de nunta in mod spectaculos si aparte si fara drona sau alte efecte speciale.

Toate momentele cheie ale nuntii sunt incadrate in acest video memorabil si proprietarii catelului au de ce sa fie mandri si fericiti. Este ceva cu totul nou si plin de viata. Mi-as dori sa incerc asa ceva pe viitor la nunta mea, insa nuntile din Romania se complica mult mai tare iar cainii de la noi sunt mult mai neastamparati decat cainii din afara. :))

Blogger: Oana M. Roman

Comentarii