Cele 5 motive pentru care avem nevoie de huse telefoane

oau.ro
Poate unii vor spune ca motivele sunt mai multe, poate ca altii se vor rezuma la un singur motiv: protectia. Este mai mult decat sigur insa, acum, in zilele noastre, cand fiecare dintre noi are un smartphone, o tableta sau un alt gadget sensibil, ca trebuie sa il protejam. Care sunt motivele pentru care avem nevoie de huse telefoane, de folii sau de alte solutii de protectie va explic in continuare.

1. A trecut de mult timp vremea in care telefoanele fabricate erau foarte rezistente. Gluma postata pe toate retelele de socializare chiar se aplica: ai scapat un Nokia 3310 (cu totii il stim) pe gresie - s-ar putea sa fii nevoit sa inlocuiesti placa respectiva, pentru ca a fisurat-o. Ai scapat un iPhone sau Samsung de ultima generatie pe gresie - ai "castigat" un telefon nou sau o reparatie foarte costisitoare. Acum este nevoie de protectie, pentru ca toate gadgeturile aparute sunt sensibile la socuri mecanice.

2. De ce sa cumperi huse telefoane? Un alt motiv, pe langa protectie, ar fi faptul ca telefonul va fi pastrat in conditii mai bune. Cu totii avem acel prieten care nu se ingrijeste deloc de telefon, care il are tot timpul zgariat si cu semne de uzura. Nu ne dorim ca telefonul propriu sa arate ca al lui, astfel solutia huselor si foliilor este una salvatoare.

3. Al treilea motiv pentru care majoritatea detinatorilor de smartphone au si huse telefoane potrivite este unul legat tot de factorul de uzura. Fiecare dintre noi vrea sa tina pasul cu tehnologia, ceea ce inseamna ca la un moment dat apare nevoia schimbarii smartphone-ului. Ce se intampla cu cel vechi? Va fi vandut! Pentru a obtine un pret mai bun, trebuie sa functioneze optim si sa aiba cat mai putine semne de uzura. Acest lucru se obtine doar accesorizand fiecare telefon cu husele si foliile potrivite, pentru ca pretul obtinut sa fie unul neafectat de pete si zgarieturi evidente.

4. E la moda. Unii poate ca nu tin cont de asta, dar ceea ce este "stock" nu prea se mai poarta. De la masini pana la case, apartamente si gadget-uri, vrem sa personalizam totul. Accesorizand telefonul cu huse de protectie putem obtine design-ul dorit. Variantele sunt numeroase: poti opta pentru o husa flip, tip portofel, pentru una de silicon sau o carcasa metalica ce nici macar nu se observa, dar iti protejeaza si stilizeaza telefonul.

5. Ca nota de final - personalizarea. Fiecare are propriul stil, fiecare are o culoare preferata - unele persoane prefera un stil elegant, office, iar altii au un stil mai jucaus, prefera huse multicolore, in nuante vibrante. Orice varianta o gasesti disponibila, chiar in cateva click-uri - pentru ca astfel de solutii pentru protectia si personalizarea telefonului se regasesc in magazine online specializate precum oau.ro.

Oricare dintre aceste motive este mai mult decat suficient - in fapt se completeaza reciproc. Primeaza insa nevoia de protectie, care poate fi asigurata doar cu ajutorul unor huse telefoane de calitate. Alaturi de protectie apare si necesarul de personalizare, care este la randul sau indeplinit, iar astfel orice proprietar de smartphone stie ca are un dispozitiv protejat si stilizat dupa bunul plac.

Comentarii