Music is my life sau cum sa te informezi despre ceea ce iti place

Toata lumea vorbeste despre cat de mult s-au schimbat vremurile, cum tinerii stiu tot mai multe lucruri si din diverse domenii. Cum sa nu fie astfel cand avem informatie diversa si la un click distanta? Iti place sa gatesti? Descoperi retete online. Iti place muzica? Nu numai ca o asculti oricand si cum iti doresti insa gasesti si interesatul din lumea muzicii din articole si stiri. Dintr-o astfel de categorie face parte si blogul Worldishouse.blogspot.ro.

La inceput iti da senzatia ca este acel tip de blog unde pur si simplu citesti despre genuri muzicale. Si numele este sugestiv, deci cam stim ce vom gasi aici. Clar. Dar e altceva ce te atrage si parca ai mai sta sa mai citesti putintel. Intr-un stil unic, neconventional, acest blog pe blogspot iti povesteste de-a fir a par despre unele stiri si vedete.

Dateaza pe piata, cu ghilimele de rigoare, din decembrie si are deja numeroase postari. Si ca sa iti fie mai usor, gasesti chiar si un soi de arhiva intr-o laterala a paginii. Ai si o selectie de postari populare, in caz ca doresti sa iti faci o impresie rapida despre ce cauta lumea cand intra aici sau care e genul acela de articol care impresioneaza.

In orice caz, fie ca esti sau nu a big fan of music ma gandesc ca acest blog merita si el accesat. Cineva acolo se straduieste sa iti aduca stiri si informatii. La un moment dat este mai mult decat a afla ce lansari au mai avut loc pe piata muzicala, fie ea locala, in tara sau din strainatate. Uneori gasesti si clip atasat unei postari, deci poti asculta direct si piesa despre care se vorbeste.

Cu scop informativ se creeaza un blog. Insa cine il pastreaza si continua cu misiunea aceasta este cel de apreciat. Asa ca World is House are un punct in plus pentru asta. Si nu numai. Desi nu as spune ca e asa cum e titlul sau trebuie sa ii acordam loc pe piata blogurilor pentru tematica sa si placerea de a impartasi aspecte interesante si complexe despre muzica.

Comentarii