Utilizator Facebook fortat sa isi schimbe numele

Poate ca nu ti-ai dat seama pana acum, insa Facebook este putin cam pretentios atunci cand vine vorba de utilizatorii care folosesc nume false sau pseudonime. Jemma Rogers, in varsta de 30 de ani, si-a creat un cont pe reteaua de socializare in anul 2008 sub identitatea de Jemmaroid Von Laalaa, iar din cauza acestui lucru, contul sau a fost inchis de pe Facebook.

Femeia si-a schimbat numele intr-un pseudonim "stupid" pe care il folosea de ceva vreme pe Facebook, in incearcarea de a-si obtine contul blocat. Cunoscuta anterior ca Jemma Rogers, von Laalaa a folosit acest pseudonim astfel incat sa nu o poata gasi oricine pe reteaua de socializare evitand in acest fel cererile de prietenie enervante primite de la oamenii pe care nu si-i dorea sa ii aiba ca prieteni.

Insa, una din principalele cerinte ale Facebook este aceea ca utilizatorii site-ului sunt obligati sa foloseasca numele lor real. Ca atare, femeia cunoscuta ca Jemma Rogers, a devenit oficial Jemmaroid von Laalaa. Politica Facebook de a cere numele real a fost criticata de o multime de grupuri si activisti politici. Reteaua de socializare sustine ca acest lucru ajuta la mentinerea utilizatorilor in siguranta si ii asigura ca toata lumea este asociata cu identitatea lor reala.

Si-a schimbat numele legal

In incercarea de a evita pierdere accesului catre contul sau, Laalaa s-a decis sa isi "editeze" actele de identitate. Asadar, in incercarea de a-si recupera contul de pe reteaua de socializare- unde femeia are stocate mesaje si imagini- aceasta s-a decis sa isi schimbe numele oficial in pesudonimul de pe Facebook- Jemmaroid Von Laalaa. Cu toate acestea, in ciuda schimbarii numelui, Facebook nu ii va permite accesul inapoi pe platforma sa. Cu toate acestea, femeia sustine ca a primit o multime de mesaje de la Facebook, unde era anuntata ca acestia "se ocupa de problema".

Laalaa mai declara ca "nu pot sa cred ca am ales oficial acest nume stupid si totusi nu pot accesa contul meu de Facebook."

Comentarii