Unde dai si unde crapa: de la tratamente cosmetice la tratarea calvitiei

Marile inventii au la baza o intamplare pe cat de amuzanta poate pe atat de adevarata. Multe din situatiile actuale au in vedere un mic incident. Mai exact, din pura intamplare s-a ajuns la a se descoperi anumite lucruri. Se intampla si cu plasturele destinat cosmeticii, ce mai apoi s-a dovedit a fi un bun tratament pentru calvitie.

Totul a pornit de la tratarea problemelor legate de acnee. Se presupunea ca un plasture este cel care se va dovedi a fi eficient, odata plasat aproape de linia parului. Asadar, dupa utilizare ca experiment s-a ajuns la concluzia ca pacientii au o pilozitate mai mare insa nicidecum nu si-au tratat problema de piele.

Un simplu experiment dovedea ca un astfel de plasture ajungea sa fie util in recapatarea bogatiei parului. Asadar, cei care il incercasera schimbasera planul si venea cu multumiri pentru cat de bogat este parul. Intamplarea face ca acest plasture sa se bazeze pe tehnologia transdermica. Ceea ce plasturele continea devenea ingredient activ ce avea sa ajute parul sa fie mai bogat, mai sanatos. Secretul tine mai degraba de transferul liber si direct in foliculii de par.

Dupa un astfel de succes se pare ca plasturii cu pricina au devenit populari. Destinati atat barbatilor cat si femeilor, plasturii sunt vanduti exclusiv online. Se pare ca este cel mai simplu mod de a face ca parul sa se intretina si sa fie cat mai bogat. Intr-o luna de la folosire se pare ca in medie 97% dintre cei care au incercat remediul se declara multumiti si cu efecte vizibile.

Comentarii