Din dragoste si din disperare: hotul care a incercat sa pacaleasca sistemul Loto

Dupa ce a incercat sa fraudeze sistemul de la Loto un american este pasibil de 5 ani de inchisoare. Ce a incercat el este o dovada de istetime intr-o oarecare masura, dat fiind modul in care a incercat sa fraudeze sistemul.

Cu un jackpot de peste 14 milioane de dolari, premiul la Loto a fost unul incantator. Asa ca omul cu pricina a instalat un soi de software care sa extraga castigatorul. Ca drept urmare, a incercat sa fraudeze totul. Barbatul si-a cumparat un bilet cu numerele ce aveau sa iasa castigatoare, datorita softului ce l-a instalat, infiltrat fiind pentru ca lucra acolo. Si mai interesant este ca acelasi soft se autodistrugea, se stergea singur pentru a nu se depista. 

Planul nu a fost reusit insa barbatul a fost depistat si acum este acuzat de frauda. A fost tradat de asemenea de colegi pentru ca a cumparat biletul ce urma sa fie castigator insa l-a dat unui prieten pentru a nu fi depistat direct. Din pacate pentru el biletul a avut insa nevoie de validare asa ca totul s-a depistat in cele din urma.

Concediat si cu risc de a face si puscarie, se pare ca din disperare hotul cu pricina a ajuns sa se bucure de fictivul castig numai cat a durat extragerea cu pricina, fraudata desigur. Poate ca i-a fost de ajuns cat sa ii "tina de cald" la "racoare".

Unii spun ca a castiga la loto nici nu este o prea mare bucurie pentru ca totul se plateste oarecum sub o alta forma. Asadar, se ajunge in punctul in care nu stii cum sa gestionezi banii si castigul, astfel ca totul se transforma intr-un haos. Tu ce ai face cu acei foarte multi bani pe care i-ai castiga?





Comentarii