Nu crezi ca ai avea nevoie de o pauza de la Facebook?

Promovat intens si adulat de multi Facebook-ul a ajuns sa fie poate ca prea mult dorit si prea mult prezent in vietile noastre. Nu simti nevoia de o pauza la un moment dat? Poate ca ar fi cazul de vreme ce deja dai dovada de isterie cu asta.

Pe Facebook faci de toate doar ca te hranesti cu iluzii. Nu te ajuta un asemenea text insa spune multe. Incearca o pauza la propriu si vezi cat de bine rezisti. Incearca 7 zile fara facebook si fa si eveniment din viata ta cu asta. Dar trebuie sa fii sincer cu tine in primul rand. In orice caz, iti vei demonstra si altfel ca ai nevoie de o pauza.

Spre exemplu, esti tiparul acela de om care pune pe facebook toate pozele cu mancare? Ca si cand altii nu au mancat de cand lumea, ca si cand tu esti privilegiat sa ai asa ceva. Sau pur si simplu doresti sa te lauzi ca ai calsa, stil, stii sa gatesti si asa mai departe. In orice caz, gandeste-te ca ca esti deja penibil. Gandeste-te ca nimeni nu isi doreste sa vada despre tine cat esti de pofticios si gurmand sau ce tip de aragaz sau cuptor ai acasa.

Anunturi prea multe pe facebook? Dar de intimitate au auzit? De fapt nu prea avem in zilele noastre dar cand cu buna stiinta faci asta ai ajuns prea departe. Scuza-ma ca nu impartasesc cu tine ideea in sine de a te expune dupa dus sau cine stie ce. Plec la nani pai ce e asta? Un semnal de razboi atentie nu ma mai cautati sau inchideti si voi laptopul ca eu dispar si nu vreau sa pierd nimic?

Si cand stii mai multe despre ei si prea putin despre tine deja suna a gol. In tine, in viata ta. Pentru ca nu trebuie sa stii despre prietenii tai virtuali mai mult decat ce te intereseaza pe tine. Daca te-as intreba ce mancare preferata ai cred ca ti-ar lua cam mult sa te gandesti...

Comentarii