Ce inseamna cand visezi despre cineva ca moare


    
            Ai avut acel sentiment de care nu poti sa scapi, chiar dupa ce te-ai trezit si te-ai ridicat din pat dimineata? Oricat ai incerca, nu poti sa scapi de el. E cauzat de vise, visele din somnul adanc. Iar visele pot fi  diferite. Unele te lasa dorind mai mult, pe altele le consideri cosmaruri dupa modul cum se prezinta. Un cosmar ar putea include orice, de la faptul ca esti urmarit de cineva, ca dai un examen la care nu te-ai pregatit, ca esti batut sau chiar ca esti implicat intr-un accident violent si exemplele pot continua. Insa ce inseamna cand moare cineva in visul tau?
                Sunt cateva teorii cu privire la acest aspect. Multi cred ca e un semn rau si ca persoanei pe care ai visat-o ca moare i se va intampla ceva rau in viata reala. Aceasta teorie nu se sprijina pe nimic logic si nu are legatura cu realitatea, e doar o presimtire in cel mai bun caz. Visele se petrec cand constientul si subconstientul nu mai sunt entitati separate si fuzioneaza, astfel in acea stare de semiconstienta gandurile care te apasa in acel moment sunt adesea proiectate in vise. Visul despre cineva ca moare poate fi cauzat de o trauma, de ganduri negative, de o boala care te apasa sau pot fi chiar efectul unor medicamente.
                O alta teorie spune ca daca visezi ca moare cineva indica faptul ca se va ivi o noua viata, ca o femeie va ramane insarcinata in curand. De unde si pana unde s-a ajuns la asta nu se stie, insa sunt multi care considera oprirea vietii in vis a fi inceputul unei noi vieti in lumea reala.
                Razbunarea, tradarea sau lipsa unor calitati fata de persoana pe care o visezi murind ar putea fi o alta explicatie pentru acest vis. Intr-un fel iti recunosti tie ca nu ai acele calitati pe care le are acea persoana, si astfel in vis o vezi murind.  Mai plauzibila ar fi insa explicatia ca esti intr-un conflict cu acea persoana si pur si simplu iti doresti razbunare.
                Visele despre moartea parintilor, pe de alta parte, reflecta faptul ca ti-e frica sa nu ii pierzi, ca te ingrijorezi in continuu in legatura cu asta si astfel gandurile tale au fost transpuse in vis.
                Ce inseamna cand visezi despre cineva ca moare? – o intrebare care chiar te poate pune pe ganduri, aceste repere iti pot oferi cateva idei. Nu te stresa din cauza visului – la urma urmei e doar un vis. Nu e o viziune, o premonitie sau altceva. Totusi e bine sa stii care sunt teoriile care se vehiculeaza in acest sens.


                

Comentarii